Lifestyle

Komentari 2

Hit ručak: Sjede u sparkiranom avionu i jedu za 3500 kuna

Hit ručak: Sjede u sparkiranom avionu i jedu za 3500 kuna

Globalna zrakoplovna industrija suočena je s najtežim izazovom ikad, a to je preživjeti uslijed putničkih ograničenja koji su smanjili mnogima prihode. Rješenje za to su osmislile japanske aviokompanije

Najveća japanska aviokompanija nudi prvoklasni ručak u parkiranom avionu koji dođe nevjerojatnih 3500 kuna. Ovu uslugu nude svi zrakoplovi aviokompanije Nippon Airways (ANA), a ostalo je još samo nekoliko termina za travanj. Na ovu ideju ih je natjerala pandemija jer zbog nje nisu znali što će napraviti s brojnim prizemljenim zrakoplovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

I Singapore Airlines počeo je s ovim trendom.

Globalna zrakoplovna industrija suočena je s najtežim izazovom ikad, a to je preživjeti uslijed putničkih ograničenja koji su smanjili mnogima prihode.

U listopadu je Singapore Airlines ponudio mogućnost ručka u stacionarnom zrakoplovu Airbus A380 parkiranom u glavnoj gradskoj zračnoj luci. Unatoč cijeni od 3380 kuna, mjesta su se rasprodala u roku od pola sata.

Japanski zrakoplov Ana stacioniran je na aerodromu Haneda u Tokiju gdje gosti mogu uživati u prvoklasnom ručku. Iako ih prvoklasni ručak može skupo koštati, oni mogu ipak izabrati i jeftiniju verziju u poslovnoj klasi za 1700 kuna.

Prošli je tjedan British Airways također ponudio svoj prvoklasni jelovnik preko ugostiteljskog partnera DO & Co, iako su nudili samo hranu za dostavu. 

Najčitaniji članci