Lifestyle

Komentari 24

Hlače sa stavom zavladale su ulicama uz cvijeće i rock print

Hlače sa stavom zavladale su ulicama uz cvijeće i rock print

Sva se modna pažnja usmjerila na hlače, a nakon diktata dizajnera koji su ih razigrali kariranim uzorcima, printom pa i zakovicama, preplavile su ulice

Nezaobilazan proljetni trend, print hlače, uz sitne preinake možete nositi i ove jeseni. Divlji životinjski motivi, uzorak cvijeća, biseri i prugice ponovno vladaju ulicama. Sva se pažnja usmjerila na hlače, a neobični motivi i zakovice kako to predlažu modna kuća Balmain i Isabel Marant pravi su "must-have". 

Cvjetni print voli i rokerski stil

Hlače s cvjetnim motivima možete nositi na romantičan i elegantan način, ako ih kombinirate sa sakoom, lepršavom bijelom košuljom ili bluzom s peplumom te visokim potpeticama. No želite li malo odvažniji rokerski stil, spojite cvjetni print s popularnim čizmama sa zakovicama, kožnatom jaknom i majicom s aplikacijama.  

Životinjski print nosi se s neutralnim bojama

Divlji životinjski print izgledat će dobro jedino ako je ostatak looka u strogoj varijanti. To znači da neće izgledati prenapadno i neukusno nosite li ga sa "strožim" komadima odjeće poput sakoa i bijele košulje. Print majice svakako izbjegavajte i birajte one jednostavnije i monokromatske. Gležnjače i visoke potpetice pristaju ovom tipu hlača, ali također u monokromatskom izdanju. I dok cvjetni print možete nositi s cvjetnom bluzom, životinjski je print najbolje kombinirati s neutralnim bojama, a ne s printom zato što može djelovati prenapadno. 

Boja torbice ovisi o boji hlača

Što se tiče modnih dodataka, ako ne volite eksperimentirati, pazite da se boja torbice slaže s bojom sakoa ili jakne. No ako ste otvoreni za odvažniji pristup, torbice neka budu u jarkim bojama, istim onim koje možete pronaći u motivima s hlača. 

Najčitaniji članci