Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
127 komentara

Horor operacija: Htjela je lijepe grudi, a dobila najružnije ikad

Nadala se ljepšim grudima, a nakon operacije, koja ju je koštala 55.000 kuna, ju je dočekao horor. Grudi su izgledale izmasakrirane, a kirurg nije htio ni priznati da joj je uništio grudi

127 komentara

Mlada medicinska sestra koja se odlučila na estetsku operaciju povećanja grudi na Baliju progovorila je o strašnom iskustvu koje je doživjela. Nakon što se probudila iz anestezije, skinuli su joj zavoj s grudi i šokirala se. Probudila se s najružnijim grudima koje je ikad vidjela. 

Kara Antonio imala prvu estetsku operaciju grudi 2013. godine. Nakon rođenja djeteta i dojenja, grudi su joj ostale nejednake te je odlučila otići na novu operaciju. 

Tako je 14. studenoga, 24-godišnja majka iz Pertha u Zapadnoj Australiji, odletjela na Bali i platila kirurgu 55.287 kuna (8.500 dolara) kako bi ih popravila.

Ali kad se nakon operacije probudila, ostala je u nevjerici zbog onoga što su joj kirurzi napravili. 

Posted by Kara Antonio on Tuesday, November 20, 2018

- Bila sam uznemirena, grudi su mi bile odvratne - rekla je za Daily Mail Australia.

- Sve što je napravio je to da je pomaknuo bradavice i stavio veće umetke misleći da će to grudi podići. Počela sam plakati čim mi je maknuo zavoje - prepričava Antonio.

Posted by Kara Antonio on Tuesday, November 20, 2018

- Nisam platila premještaj bradavica, platila sam popravak stanja grudi s povećanjem i podizanjem. Moje grudi su uništene - izjavila je Antonio.

Ispričala je kako se žalila na izgled grudi na što su joj odgovorili da je s grudima sve u redu i da dobro izgledaju.

Posted by Kara Antonio on Tuesday, November 20, 2018

- Nitko normalan ne bi rekao nekome da mu grudi dobro izgledaju kad je toliko očito da su totalno sj...ne - rekla je Antonio.

Nakon toga, kirurg joj je ponudio besplatan 'popravak grudi'.

- Bila sam očajna i pristala sam na korektivnu kirurgiju - dodala je.

Ali ni nakon druge operacije, koja je napravljena dva dana nakon prve, nije bila zadovoljna rezultatom. Grudi su joj i dalje bile prenisko, visjele su i bile previše razmaknute.

Posted by Kara Antonio on Tuesday, February 6, 2018

- Nisu se ispričali. Platila sam puno novca za ovaj zahvat, a samohrana sam majka i skupljala sam mjesecima novac kako bi si to mogla priuštiti - objasnila je.

Ispričala je kako je 2013. godine prvi put išla na Tajland na povećanje grudi i da je to bilo fantastično iskustvo. Ali, nakon svega što se dogodilo s drugim povećanjem grudi, sad traži puni povrat novca kako bi otišla natrag u kliniku na Tajlandu u kojoj je prvi put napravila operaciju. 

'NIKAD VIŠE...' Izvadila je umetke iz grudi: Pet godina su mi zagorčavali život

Podijelila je svoju priču kako bi upozorila žene na opasnosti odlaska na estetske operacije van zemlje. 

- Svim ženama koje žele povećanje grudi bi rekla da nikako ne idu na Bali. Nemojte napraviti istu grešku kao i ja. Vjerovala sam svemu što su mi rekli i nikad mi nije ni palo na pamet da bi mi se moglo dogoditi to što mi se dogodilo - objasnila je Antonio. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message