Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Horoskop: Zbog ovih osobina vam najčešće propadaju veze

Horoskop: Zbog ovih osobina vam najčešće propadaju veze

Ljubavne veze završavaju iz niza različitih razloga, a horoskop može pomoći u prepoznavanju nekih karakteristika koje mogu biti presudne u takvim situacijama

VIDEO

Ovan

Ovaj znak iako je jako dobar, često tu dobrotu ne pokazuje svojoj okolini. Puno puta su fokusirani samo na sebe te ne pokazuju interes za dijeljenjem što je veliki problem kod traženja potencijalnog partnera za dugoročno sretnu vezu.

POGLEDAJTE VIDEO: Parovi planiraju rođenje djeteta prema horoskopu

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Iako odani prijatelji, Bikovi imaju problem sa zaboravljanjem loših stvari koje su im se dogodile i često su dugo ljuti na ljude oko sebe zbog stvari za koje bi drugi rekli da su minorne. Čak i u situacijama kad vam se partner ispriča, vi mu grešku još dugo zamjerate, a takvo ponašanje odbija ljude jer se jako teško s takvim nečim nositi. 

Blizanci

Blizanci su avanturisti slobodnog duha koji imaju problem s ponašanjem u vezi. Imaju tendenciju ponašati se kao da su slobodni i raditi stvari bez konzultiranja s partnerom, što nitko ne voli. Prije nego što se odlučite nešto napraviti, stanite i razmislite o potencijalnim posljedicama koje to ima na vašeg partnera i vezu.

Rak

Nametljivost ovog znaka može biti veliki problem u vezi. Iako brižan, u mnogim situacijama će se partneru činiti da ga Rak guši, što nitko ne voli. Svakom je potreban prostor za sebe.

Kakva je srodna duša svakog horoskopskog znaka? Provjerite
Kakva je srodna duša svakog  horoskopskog znaka? Provjerite

Lav

Lav je vjeran partner, ali također egoističan i ponekad isprazan. Ove karakterne osobine definitivno nisu pozitivne u vezi jer se uvijek trudite biti najbolji i privući svu pažnju, što može biti jako iritantno, ne samo partneru, nego svima u vašoj okolini.

Djevica

Dreamstime

Djevice su poznate po svojoj sumnjičavoj prirodi i ne bi začudilo kad bi se odlučile 'pronjuškati' po partnerovim stvarima ili po povijesti pretraživanja na njegovom kompjuteru ili mobitelu. Ovakva ljubomora razara odnose. Povjerenje je bitno u svakom odnosu, a pogotovo u ljubavnom, pa je najbolje prije nego što vas ulovi želja da provjerite s čime se bavi vaš partner da stanete na loptu i razmislite o tome koliko mu vjerujete i zašto je to povjerenje bitno za vašu vezu.

Vaga

Vage su pune nade i vjere i često biraju partnere koji im u biti ne odgovaraju, ali se nadaju promijeniti ih u partnere u koje ste si zamislili da su. Takav stav je jako loš jer se nitko ne mijenja tko to sam ne želi, a vi biste trebali sagledati ljude takvima kakvi jesu i prema tome odabrati partnera.

Kako privlače nesreću u životu: Rakove je lako iskoristiti, Djevice same sebe uništavaju...
Kako privlače nesreću u životu: Rakove je lako iskoristiti, Djevice same sebe uništavaju...

Škorpion

Strast koja vodi Škorpione u životu, u ljubavnom odnosu može postati veliki kamen spoticanja. Ona ga dovodi do ljubomore i ružnog ponašanja koje nijedan partner neće trpjeti. Ljude se ne kontrolira, a posesivnost može samo rezultirati udaljavanju ljudi koje volite od vas. 

Strijelac

Sportski nastrojeni Strijelac svaki dan ima na pameti novu avanturu što partneru može neko vrijeme biti zanimljivo. Dugoročno to je iscrpljujuće, a ljudi često trebaju i vremena za odmor, što je Strijelcima, koji su jako otvoreni i aktivni, teško za prihvatiti. Pružite partneru mogućnost da stane i odmori, to nije kritika vašem stilu životu, već njegova potreba.

Jarac

Jako zatvoreni Jarci se teško otvaraju i pokazuju svoje pravo ja, pa čak i ljudima koje su odabrali za svoje romantične partnere. Imate nerealna očekivanja od partnera u smislu dokazivanja da su vrijedni vašeg povjerenja. Umjesto da pretpostavljate najgore o nekome i čekate da vas se razuvjeri, probajte krenuti iz točke povjerenja i dati ljudima priliku da opravdaju vaša očekivanja.

Samci s razlogom: Ovnovi su zastrašujući, a Jarci 'neosvojivi'
Samci s razlogom: Ovnovi su zastrašujući, a Jarci 'neosvojivi'

Vodenjak

Promišljeni i inteligentni Vodenjaci su uvijek spremni na raspravu, koja ponekad može postati i svađa. Iako znaju biti zabavni u društvu, stalno provođenje vrijeme s nekim tko svako malo ima neku dosjetku na vrhu jezika, može biti iscrpljujuće, piše Atma. To može dovesti do svađa, a česte svađe mogu dovesti do 'zahlađenja odnosa' s partnerom, pa eventualno i do prekida. 

Ribe

Ribe su jedan od znakova koji znaju biti vođeni emocijama u životu, a ponekad su sklone čežnji za bivšim partnerima. Ne vole biti same, a ako još pate za bivšim partnerima započinjanje novih ljubavnih odnosa može biti kobno. Trebate naučiti preboljeti i riješiti zaostalu emotivnu prtljagu prije nego što se odlučite ući u vezu s nekim novim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'