Lifestyle

Komentari 29

Hrvati su presudili: U francusku salatu nikako ne ide jabuka!

Hrvati su presudili: U francusku salatu nikako ne ide jabuka!

Ovih blagdana Hrvati su na društvenim mrežama raspravljali o tome ide li jabuka u francusku salatu ili ne. Neki je stavljaju za hrskavost i kiselost, a neki se groze

Pitanje koje se već godinama proteže za blagdanskim objedom, a ove godine je bilo i dosta popularno na društvenim mrežama je - treba li u francusku salatu dodati jabuku ili ne? Neki bez jabuke ne mogu ni zamislit ovaj recept, a stavljaju je u salatu zbog hrskavosti i kiselosti.S druge strane, postoje i oni koji se na samu pomisao jabuka u francuskoj groze pa umjesto njih radije stavljaju kisele krastavce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako bismo saznali što Hrvati više vole, francusku salatu bez jabuka ili sa, postavili smo anketu u kojoj smo pitali odobravaju li stavljanje jabuke ili ne.

Njih 55.6% odgovorilo da ne podržavaju stavljanje jabuke u francusku salatu dok je 44.4% odgovorilo da im to odgovara. Razlika nije velika, ali očigledno je da su Hrvati više ljubitelji francuske bez ove kisele i hrskave namirnice.

Ispod ankete provjerili smo i komentare da vidimo što naši čitatelji misle o ovome. Bilo je onih koji su rekli kako 'jabuci nije mjesto u francuskoj salati', a neki su komentirali kako 'sitno nasjeckana jabuka u francuskoj salati daje ono nešto'.

 

Najčitaniji članci