Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
97 komentara

'Htio bih se razvesti i probati nešto novo s mlađom ženom'

Nakon dugo godina braka djeca su se odselila i započela svoje živote, a on i supruga su ostali sami i nezadovoljni. Sviđa mu se jedna žena s kojom bi volio započeti vezu, ali nije siguran da ima šanse

Fotolia
Foto: Fotolia
97 komentara

Poštovani Mevludine,

godinama živim u braku koji je u dubokoj krizi. Nedostaje nam komunikacije i kontakti su već mjesecima svedeni na formalne. Djeca su odrasla i mislim se odseliti od kuće. Kuća je darovnim ugovorom na suprugu, a ja ću otići bez ikakvih repova.

Sviđa mi se žena koja je dosta mlađa od mene i rastavljena. Kakve su mi šanse da s njom započnem vezu? Poznajemo se iz viđenja, a u kontakt smo došli preko poslovne suradnje. Ta je gospođa živjela u lošem braku s posesivnim suprugom koji ju je ostavio pronašavši mlađu.

šifra: Kontakt

Odgovor:

Dragi gospodine,

Vi ste oduvijek bili pomalo na svoju ruku. Poprilično ste temeljit čovjek i vrlo ste ljuti, no brzo se povučete. Stekli ste djecu sa suprugom, a postali ste i djed. Supruga je na svome mjestu, pomalo je napeta i nezadovoljna, ali sjetite se da ste godinama zajedno.

Vidim da je i na njoj bio teret sve ove godine, a ne samo na vama. Sad vam je brak u malo u zategnutoj situaciji, a vi tražite razlog za prekid jer ste u kontaktu s mladom osobom. Shvatite, ova mlada žena je imala potežak život i sad traži žrtvu poput vasi želi vas debelo iskoristiti.

ISPOVIJEST 'Imam avanturu sa muškarcem i loš osjećaj da će sve propasti'

Što mislite, što bi vam Vaša djeca rekla za tu mlađu ženu? Vidim da zbog toga više ne bi komunicirali s Vama. Malo se strpite, pokušajte biti malo džentlmen prema svojoj supruzi i ljubazniji.

Izvedite je u šetnju i na večeru, a sve ostalo doći će na svoje mjesto. Vidim da će i ona popustiti, a što se tiče ove jako mlade žene budite oprezni. Svako dobro u životu Vam želim i budite ubuduće na velikom oprezu.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message