Obavijesti

Lifestyle

Komentari 97

'Htio bih se razvesti i probati nešto novo s mlađom ženom'

'Htio bih se razvesti i probati nešto novo s mlađom ženom'
1

Nakon dugo godina braka djeca su se odselila i započela svoje živote, a on i supruga su ostali sami i nezadovoljni. Sviđa mu se jedna žena s kojom bi volio započeti vezu, ali nije siguran da ima šanse

VIDEO

Poštovani Mevludine,

godinama živim u braku koji je u dubokoj krizi. Nedostaje nam komunikacije i kontakti su već mjesecima svedeni na formalne. Djeca su odrasla i mislim se odseliti od kuće. Kuća je darovnim ugovorom na suprugu, a ja ću otići bez ikakvih repova.

Sviđa mi se žena koja je dosta mlađa od mene i rastavljena. Kakve su mi šanse da s njom započnem vezu? Poznajemo se iz viđenja, a u kontakt smo došli preko poslovne suradnje. Ta je gospođa živjela u lošem braku s posesivnim suprugom koji ju je ostavio pronašavši mlađu.

šifra: Kontakt

Odgovor:

Dragi gospodine,

Vi ste oduvijek bili pomalo na svoju ruku. Poprilično ste temeljit čovjek i vrlo ste ljuti, no brzo se povučete. Stekli ste djecu sa suprugom, a postali ste i djed. Supruga je na svome mjestu, pomalo je napeta i nezadovoljna, ali sjetite se da ste godinama zajedno.

Vidim da je i na njoj bio teret sve ove godine, a ne samo na vama. Sad vam je brak u malo u zategnutoj situaciji, a vi tražite razlog za prekid jer ste u kontaktu s mladom osobom. Shvatite, ova mlada žena je imala potežak život i sad traži žrtvu poput vasi želi vas debelo iskoristiti.

'Imam avanturu sa muškarcem i loš osjećaj da će sve propasti'
'Imam avanturu sa muškarcem i loš osjećaj da će sve propasti'

Što mislite, što bi vam Vaša djeca rekla za tu mlađu ženu? Vidim da zbog toga više ne bi komunicirali s Vama. Malo se strpite, pokušajte biti malo džentlmen prema svojoj supruzi i ljubazniji.

Izvedite je u šetnju i na večeru, a sve ostalo doći će na svoje mjesto. Vidim da će i ona popustiti, a što se tiče ove jako mlade žene budite oprezni. Svako dobro u životu Vam želim i budite ubuduće na velikom oprezu.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa