Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
95 komentara

'Imam avanturu sa muškarcem i loš osjećaj da će sve propasti'

Ova žena ima avanturu sa starijim muškarcem te se boji da njih dvoje nemaju iste želje od te veze. Također je zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje...

Foto: Dreamstime
95 komentara

Poštovani Mevludine, 

zanima me kakvu budućnost imam s muškarcem čiju sam vam sliku poslala. Bojim se da njegove namjere prema meni nisu iskrene. Znatno je stariji od mene, rastavljen je i mislim da još pati za bivšom suprugom te da sa mnom želi samo avanturu.

Nadam se da sam u krivu jer mi je stvarno stalo do tog čovjeka. Isto tako, zanima me njegovo zdravlje, bolestan je, hoće li dočekati transplantaciju, hoće li mu se zdravlje poboljšati? 

šifra: očajna 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Po prirodi ste nepovjerljivi i konfuzni. Često pretjerujete s lošim predrasudama i pomalo ste uvijek nezadovoljni. Znam da u prošlosti niste imali neke dobre veze, sve su bile nesigurne i nestabilne. Zbog toga imate takav stav.

Ovaj čovjek jest malo na svoju ruku, vrlo je kompliciran i tvrdoglav, ali ima dušu i pažljiv je te isto to očekuje od drugih. Vi previše komplicirate stvari. Malo ga više pazite jer je zabrinut za zdravlje.

Dreamstime ZABRINUTA BAKA: 'Kći i zet imaju problematičan brak, na djeci vidim posljedice'

Transplantirat će organ i bit će dobro. Isto tako, zasad vas vidim skupa, samo nemojte biti ljubomorni i previše ga ispitivati jer ćete samo napraviti problem kojeg trenutačno nema. Njemu neka je sa srećom, a i vama. Javite kad dobije organ. Želim vam sreću.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

VIDI OVO: Koja je boja vašeg horoskopskog znaka?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message