Obavijesti

Lifestyle

Komentari 45

Greške u muškim koracima: Strast jača pričom i urednošću

Greške u muškim koracima: Strast jača pričom i urednošću
1

Muškarci najčešće ne slušaju što žene govore, a to se odražava i u krevetu, ne brinu za higijenu, ali ni za predigru, a zaboravljaju da im glas može itekako pomoći

VIDEO

Većina parova barem jednom u krevetu doživi situaciju zbog koje u trenutku strast splasne, no problem nastaje ukoliko se takvo ponašanje nastavi ponavljati, piše američki portal AskMen.com. Muškarci najčešće griješe jer ne slušaju svoje partnerice, izbjegavaju predigru i higijenu, ali zaboravljaju da u krevetu ne trebaju biti tihi, objašnjava stručnjakinja za veze Stacey Nelkin, osnivačica portala TheDailyAffair.com.      

- Svom partneru nikada nemojte reći da nešto radi krivo, već mu dajte do znanja da biste vi htjeli iskušati nešto drugo. Nakon smjernica dajte mu do znanja to radi dobro pa će vrlo brzo naučiti što vama najbolje odgovara. Najranjiviji smo dok smo goli, zato budite oprezni s riječima. Muškarci se izrazito ponose titulom dobrog ljubavnika, a upravo je to ono što žele čuti od vas - ističe Nelkin. 

Slušanje im nije jača strana

Velik broj žena žali se da ih muškarci ne slušaju, a to se odražava i u krevetu. Najvjerojatnije se razlog za to krije u muškom egu zbog kojeg misle da sve znaju ili, u krajnjem slučaju, da znaju bolje od partnerice, ističe Nelkin. 

Predigra? Je li to neko nepoznato područje?

Ženama za razliku od muškaraca treba više vremena da bi se uzbudile. Nedostatak predigre može umanjiti užitak zato mu jasno dajte do znanja da je vama potrebno više, dodaje Nelkin. 

Nakon luka i ćevapa, neka hvala

Muškarci se ponekad ulijene i misle da ako određeni miomirisi ne smetaju njima, neće ni njihovim boljim polovicama. Većina više voli čiste i uredne partnere, pa bi brijanje i redovito tuširanje, objašnjava Nelkin, moglo učiniti čuda.  

Isključite opciju "bešumno"

Nagovorite ga da upotrijebi glas, to može biti jako seksi u krevetu, osobito ako govori što će sljedeće učiniti, napominje Nelkin. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Pravi mali raj na Jadranu: Ova plaža ima divno tirkizno more
NA DUGOM OTOKU

Pravi mali raj na Jadranu: Ova plaža ima divno tirkizno more

Plaža je poznata po predivnim, raznolikim nijansama mora, presijavanje sunčanih zraka na dnu čini je posebnom, a sve skupa djeluje kao da se radi o nekoj egzotičnoj destinaciji

Najteže se zaljubljuju: Ova četiri znaka Zodijaka nije lako osvojiti
OPREZNI SU

Najteže se zaljubljuju: Ova četiri znaka Zodijaka nije lako osvojiti

Iako su strastveni i puni emocija, neki znakovi jednostavno imaju drugačiji pristup ljubavi od većine, radi se o njihovom specifičnom odnosu romantici
Napravite prefini sok od listova smokve: Oduševit će vas okus
OSVJEŽAVAJUĆI NAPITAK

Napravite prefini sok od listova smokve: Oduševit će vas okus

Gotovi sok odmah ulijte u zagrijane staklenke i čuvajte na hladnom i tamnom mjestu. Hladan sok razrijedite vodom, običnom ili mineralnom, dodajte leda i krišku limuna