Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

I životinje su danas influenceri, ove zarađuju milijune godišnje

I životinje su danas influenceri, ove zarađuju milijune godišnje
1

Oni koji su uočili potencijal svojih slatkih kućnih ljubimaca na vrijeme dobro su ga unovčili, a čini se kako slatke ljubimce svi vole gledati na mrežama pa su neki psi, mačke pa i lisice postali zvijezde

VIDEO

Svijet utjecaja kućnih ljubimaca doživio je procvat posljednjih godina, rađajući agencije za utjecaj na životinje, kampanje velikih brendova za životinje i partnerstva. Ove su životinje dokaz kako influenceri ne moraju biti ljudi da bi okupili masovnu publiku i prikupljali milijunske prihode, piše Business Insider.

POGLEDAJTE VIDEO: Jež Herbee influencer

Pokretanje videa...

01:15

Nažalost, zbog njihovog kraćeg životnog vijeka bilo je već i nekoliko smrtnih slučajeva popularnih životinjskih influencera, kao što su ona pomeranca Booa, prozvanog živim plišanim medom, ježa Mr. Pokeea, mačke Grumpy Cat poznate po svom stalnom mrštenju...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo su najpopularniji životinjski Influenceri poredani prema svom ukupnom praćenju na Instagramu, YouTubeu, TikTok-u i Facebooku.

1. Jiff Pom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗

Objavu dijeli j i f f p o m (@jiffpom)

S preko 31, 4 milijuna pratitelja, ovaj pomeranac drži dva rekorda u Guinnessovoj knjizi zbog brzine svojih sitnih nogu. Često ga se može vidjeti u trendi outfitima, a pojavio se čak i u spotu pjesme Katy Perry - Dark Horse.

2. Doug the Pug

S preko 10,4 milijuna pratitelja, ovaj je pas drugi na listi, a njegove su šape dodirivale zvijezde poput Shakire, Ed Sheerana, Taylor Swift.

3. Tucker Budzyn

Ovaj prekrasni zlatni retriver  ima preko 8,1 milijun pratitelja, a njegovi vlasnici najčešće objavljuju zabavne slike i video snimke njega kako se igra s balonima te njegove smiješne rekcije koje obavezno postaju popularni memei.

4. Nala Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paws Need Claws @white_coffee_cat @stella_and_steve @pawproject #pawproject

Objavu dijeli Nala Cat ™ (@nala_cat)

Prva mačka na listi je Nala s preko 7 milijuna pratitelja, a njen je vlasnik bio jedan od prvih pokretača trenda životinja na Instagramu, počevši već 2012.

5. Maya Polar Bear 

Iako nije polarni medvjed već pas samojed, Maya je popularni YouTuber, a njena videa najčešće prikazuju kako isprobava različitu hranu. Ima preko 6,9 milijuna pratitelja.

6. Venus the Two Face Cat

Mačka neobična izgleda koja zahvaljujući rijetkoj mutaciji na glavi ima dvije boje i dva različita oka ima preko 4,5 milijuna pratitelja te je vrlo prepoznatljiva.

7. Crusoe the Celebrity Dachshund 

Ime su mu isprva dali vlasnici kao šalu, no ubrzo je ovaj pas doista postao zvijezda s preko 4,4 milijuna pratitelja, s video materijalima koji prikazuju njegove razne pustolovine.

8. Swaggy Wolfdog 

Swaggy je postao prvi slavni pas na Tik Toku, a danas broji preko 4,2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

9. Juniper Foxx

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melm Malfunction

Objavu dijeli JUNIPER & FRIENDS (@juniperfoxx)

Među mačke i pse uvukla se jedna lisica, i to domaća crvena lisica Juniper koja se rado igra s drugim ljubimcima s kojima dijeli dom, još jednom lisicom imena Fox i psom Moose. Juniper ima preko 4,1 milijun pratitelja.

10. Mačke Cole i Marmalade

Mačke Cole i Marmalade

Ove dvije mačke imaju preko 3,9 milijuna pratitelja, a vlasnici su prve video materijale s njima počeli objavljivati još davne 2013., fokusirajući se na edukativan sadržaj o kućnim ljubimcima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru