Lifestyle

Komentari 7

I životinje su danas influenceri, ove zarađuju milijune godišnje

I životinje su danas influenceri, ove zarađuju milijune godišnje

Oni koji su uočili potencijal svojih slatkih kućnih ljubimaca na vrijeme dobro su ga unovčili, a čini se kako slatke ljubimce svi vole gledati na mrežama pa su neki psi, mačke pa i lisice postali zvijezde

Svijet utjecaja kućnih ljubimaca doživio je procvat posljednjih godina, rađajući agencije za utjecaj na životinje, kampanje velikih brendova za životinje i partnerstva. Ove su životinje dokaz kako influenceri ne moraju biti ljudi da bi okupili masovnu publiku i prikupljali milijunske prihode, piše Business Insider.

POGLEDAJTE VIDEO: Jež Herbee influencer

Nažalost, zbog njihovog kraćeg životnog vijeka bilo je već i nekoliko smrtnih slučajeva popularnih životinjskih influencera, kao što su ona pomeranca Booa, prozvanog živim plišanim medom, ježa Mr. Pokeea, mačke Grumpy Cat poznate po svom stalnom mrštenju...

Ovo su najpopularniji životinjski Influenceri poredani prema svom ukupnom praćenju na Instagramu, YouTubeu, TikTok-u i Facebooku.

1. Jiff Pom

S preko 31, 4 milijuna pratitelja, ovaj pomeranac drži dva rekorda u Guinnessovoj knjizi zbog brzine svojih sitnih nogu. Često ga se može vidjeti u trendi outfitima, a pojavio se čak i u spotu pjesme Katy Perry - Dark Horse.

2. Doug the Pug

S preko 10,4 milijuna pratitelja, ovaj je pas drugi na listi, a njegove su šape dodirivale zvijezde poput Shakire, Ed Sheerana, Taylor Swift.

3. Tucker Budzyn

Ovaj prekrasni zlatni retriver  ima preko 8,1 milijun pratitelja, a njegovi vlasnici najčešće objavljuju zabavne slike i video snimke njega kako se igra s balonima te njegove smiješne rekcije koje obavezno postaju popularni memei.

4. Nala Cat

Prva mačka na listi je Nala s preko 7 milijuna pratitelja, a njen je vlasnik bio jedan od prvih pokretača trenda životinja na Instagramu, počevši već 2012.

5. Maya Polar Bear 

Iako nije polarni medvjed već pas samojed, Maya je popularni YouTuber, a njena videa najčešće prikazuju kako isprobava različitu hranu. Ima preko 6,9 milijuna pratitelja.

6. Venus the Two Face Cat

Mačka neobična izgleda koja zahvaljujući rijetkoj mutaciji na glavi ima dvije boje i dva različita oka ima preko 4,5 milijuna pratitelja te je vrlo prepoznatljiva.

7. Crusoe the Celebrity Dachshund 

Ime su mu isprva dali vlasnici kao šalu, no ubrzo je ovaj pas doista postao zvijezda s preko 4,4 milijuna pratitelja, s video materijalima koji prikazuju njegove razne pustolovine.

8. Swaggy Wolfdog 

Swaggy je postao prvi slavni pas na Tik Toku, a danas broji preko 4,2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

9. Juniper Foxx

Među mačke i pse uvukla se jedna lisica, i to domaća crvena lisica Juniper koja se rado igra s drugim ljubimcima s kojima dijeli dom, još jednom lisicom imena Fox i psom Moose. Juniper ima preko 4,1 milijun pratitelja.

10. Mačke Cole i Marmalade

Ove dvije mačke imaju preko 3,9 milijuna pratitelja, a vlasnici su prve video materijale s njima počeli objavljivati još davne 2013., fokusirajući se na edukativan sadržaj o kućnim ljubimcima.

Najčitaniji članci