Lifestyle

Komentari 2

Iako je veterinar savjetovao eutanaziju, ova svinja je pronašla svoj dom i preživjela

Iako je veterinar savjetovao eutanaziju, ova svinja je pronašla svoj dom i preživjela

Floppy je vrlo ljupka i posebna svinja. Rođen je s nekontroliranom drhtavicom, a iako su mu prognozirali da će živjeti najviše tri tjedna, on je pronašao svoj 'zauvijek dom' i sada ima godinu i pol

Floppy nije mogao jesti, hodati i raditi puno toga sam. Udomila ga je Chelsey Weaning iz zapadne Virginije i odlučila mu uljepšati život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvijek sam u svom srcu imala mjesta za životinje. Kad je Floppy došao na svijet, moja sestra nije znala što bi s njim pa sam joj predložila da ga odvedem kući i pružim mu danonoćnu njegu koja mu je bila potrebna. Ostalo je povijest!  Stvorili smo tako blisku vezu i znali smo da on treba biti dio ove obitelji - ispričala je Chelsey.

Rodio se s nekontroliranom drhtavicom, pa im je veterinar preporučio eutanaziju jer je vjerovao da neće živjeti duže od tjedan dana. Chelsey i njezin suprug su odlučili da živi pa makar i kratko. Pružili su mu ljubav i brigu, a Floppy sada ima godinu i pol i lijepo napreduje.

- Floppy je tako pametan, umiljat i društven. Nikad ne želi biti sam i voli provoditi vrijeme s ljudima. Toliko se uzbudi kad mu ljudi dođu u posjet. Naučio je kako hodati uz stepenice i kako otvoriti vrata. Svakodnevno ga vodimo u šetnju na uzici - rekla je Chelsey.

Floppy je kućna svinja. Ima svoju sobu, a odlično se slaže i s drugim ljubimcima u kući, s dva psa i dvije mačke. 

- Mislili smo da ćemo ga imati samo nekoliko tjedana, pa kad bude bolje odvesti u utočište, ali osvojio je naša srca i nismo ga mogli pustiti - dodala je.

Drhtavica je gotovo nestala, a pojavi se jedino kada je Floppy uzbuđen ili uznemiren, piše Bored Panda.