Lifestyle

Komentari 1

Iako proljeće znači boje, i crni outfiti imaju neodoljivih draži...

Iako proljeće znači boje, i crni outfiti imaju neodoljivih draži...

Sezone se mijenjaju, no dio publike itekako voli crnu u svako doba dana, noći i godine, stoga je tamni outfit lako kombinirati i tijekom sunčanih dana, naročito ako je formula bazirana na minimalizmu

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kritičan trend: Prozirne hit krojeve lako je nositi - slojevito

Jednostavnost i minimalizam pašu crnoj, zna izgledati cool, avangardno i samozatajno, a i tamne je komade super lako kombinirati na svakodnevnoj bazi.

Majica, bluza ili obična košulja tako će dobro izgledati s crnim hlačama, a ako poželite malo sjaja, tu su zlatne ili srebrne ogrlice.

POGLEDAJTE VIDEO: Second hand

Crna je kao baza, na nju je lako nadograditi bilo što, a i činjenica je da nam "skida" kile, stoga je vizualno uvijek atraktivna te je mnogi preferiraju upravo radi te karakteristike.

Kad je silueta crna, neka bude istaknuta remenom ili nekim drugim detaljem, kako se figura ne bi "izgubila" u tamnom voluminoznom kroju. Naime, lako je moguće postići izgled tzv. "tamne mrlje", stoga figuri u crnom često treba neka dinamika.

Nju je lako postići raznim teksturama, a za dnevno izdanje bit će idealna čak i tamna čipka, naročito ako se kombinira s nekim drugim materijalima kao što su traper ili običan pamuk.

Crna svila djeluje senzualno, dok je u kožnatoj varijanti na strani rokerskog štiha. Pufasti krojevi, hit sezone, ulaze i u svijet tamnih nijansi, no one smiruju dojam, pa čak i velika crna bluza djeluje decentno.

Koja god tekstura bila, crna joj uvijek daje dozu samozatajnog looka. Ako niste za nakit, a ipak biste malo oživjeli outfit, tu su crveni ruževi koji garantirano daju dozu energije svakom izgledu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kritičan trend: Prozirne hit krojeve lako je nositi - slojevito

Najčitaniji članci