Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ideje kako pretvoriti dvorište u ljetni raj za psa - i cijelu obitelj

Ideje kako pretvoriti dvorište u ljetni raj za psa - i cijelu obitelj

Ljetno sunce donosi vrućinu, stoga je hladovina neophodna u vrućim ljetnim danima. Pomozite svom psu da se rashladi u dvorištu i napravite pravi pseći raj, i uživajte s obitelji i vašim ljubimcem

VIDEO

Ako ste dovoljno sretni da imate dvorište, ljeto je savršeno vrijeme da u njemu uživate sa svojim psom. Od trčanja kroz prskalice do izležavanja u travi, dvorišta su pseći užitak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

dušan bućan 01:03

Ovdje su korisni savjeti i preporuke kako biste ovo ljeto svoje dvorište pretvorili u pseći raj:

1. Izvucite bazen za djecu

Pravi ljetni klasik. Jednostavan, mali plastični bazen odličan je način da rashladite psa tijekom vrućeg dana. Možete s njima imati zabavno druženje na suncu.

2. Postavite malo sjene

Hladovina je neophodna u vrućim ljetnim danima. Ako vaše dvorište ima natkrivenu terasu, onda ste spremni. Ali za posebnu ljetnu poslasticu, dajte i svom psu vlastitu sjenu. Možete im nabaviti jednostavni šator i dodati rashladnu prostirku ili meku deku za iznimno udobno izležavanje.

3. Podignite izležavanje psa na veću razinu

Ljetno sunce znači vrući pločnik i vlažnu travu. Pomozite svom psu da se rashladi u dvorištu s podignutim krevetićem za kućne ljubimce. Povišeni krevetići savršeni su za ljetnu zabavu jer omogućuju cirkulaciju zraka na sve strane. Poprskajte ga vodom iz crijeva za dodatni poticaj hlađenja.

Evo koliko često biste trebali prati stvari od kućnih ljubimaca
Evo koliko često biste trebali prati stvari od kućnih ljubimaca

4. Održavajte hladnoću rashladnim prostirkama

Ako vaš pas nije ljubitelj povišenog kreveta, ovo ljeto ga još uvijek možete rashladiti u dvorištu s rashladnom prostirkom. Rashladne prostirke rade tako da odvlače toplinu od tijela. Ne morate ih hladiti, ali ih možete baciti u zamrzivač na nekoliko minuta prije upotrebe za dodatnu moć hlađenja.

5. Ne zaboravite na vodu i držite je hladnom

Hladna voda za piće neophodna je u vrućim ljetnim danima. Hidratacija pomaže psu regulirati temperaturu i spriječiti toplinski udar. Psu uvijek trebate davati čistu, hladnu vodu. Naravno, možete koristiti bilo koju staru posudu za vodu u dvorištu. Ali ohlađena posuda za kućne ljubimce još je bolja opcija.

6. Prođite kroz prskalice

Ako nema mjesta za dječji bazen, isprobajte drugi ljetni klasik u dvorištu - prskalice! To je zabavno ljetno rashlađivanje u kojem može uživati cijela obitelj. Važno je napomenuti da ne vole svi psi vodu. Ako vaš pas oklijeva trčati kroz prskalice, nikada ih ne tjerajte da se smoče. Ali možete im pokazati da je zabavno tako da im se pridružite. Bilo koja prskalica će poslužiti.

7. Dodaci za hladnoću

Pomozite psu da ostane hladan uz hladnu oblogu za vrat. Možete upotrijebiti svoju omiljenu bandanu, samo je namočite u vodu i zavežite mu oko vrata za hlađenje. Zapravo, ako ovog ljeta planirate biti puno u dvorištu sa svojim psom, zalihe hladnih, vlažnih rubaca možete držati u zamrzivaču. Samo izvucite jedan i isperite ga pod mlazom vode kako biste ga dovoljno otopili za vezanje. 

Čuvajte ih da ne 'pregore': Psi koji se najteže nose s vrućinom
Čuvajte ih da ne 'pregore': Psi koji se najteže nose s vrućinom

8. Sladoled!

Ništa ne govori 'ljetooo' kao sladoled. Pronađite omiljene recepte za smrznute poslastice prilagođene psima ili kupite sladoled za pse u lokalnoj trgovini za kućne ljubimce. Ako je vaš pas na dijeti, još uvijek možete zadovoljiti njegove ljetne potrebe za sladoledom s igračkom za žvakanje koja se može zamrznuti. 

Sada ste spremni za uživanje u ljetnim danima u dvorištu sa svojim psom. Samo ne zaboravite slijediti savjete o sigurnosti pri vrućem vremenu kako bi vaš najbolji prijatelj bio sretan i zdrav cijelo ljeto, donosi Rover.

Danas svog ljubimca počastite njemu najdražom poslasticom
Danas svog ljubimca počastite njemu najdražom poslasticom
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Muzej Iluzija: Naših muzeja ima od Kine do Amerike, uskoro 50
SVJETSKO, A NAŠE

Muzej Iluzija: Naših muzeja ima od Kine do Amerike, uskoro 50

Do ljeta ćemo imati 50 muzeja i najveći lanac muzeja smo u svijetu, kaže tim iz Metamorfoze na čelu s Rokom Živkovićem i Teom Širolom. Ljudi vole edukativnu zabavu i iznenađenja