Lifestyle

Komentari 15

Ima lajmsku bolest pa prodaje svoje gole 'fotke' za liječenje

Ima lajmsku bolest pa prodaje svoje gole 'fotke' za liječenje

Liječnici su joj rekli da za bolest u Engleskoj nema lijeka, pa je odlučila prodavati svoje golišave fotografije kako bi skupila 7000 funti za liječenje u SAD-u

Michelle De Feo (28) iz Colchestera u Engleskoj prije dvije godine saznala je da ima lajmsku bolest, koja se prenosi putem krpelja.

Godinu dana prije dijagnoze osjećala je vrtoglavicu i umor te mokrila krv. Liječnici su joj rekli da za bolest u Engleskoj nema lijeka, pa je odlučila prodavati svoje golišave fotografije kako bi skupila 7000 funti za liječenje u SAD-u jer je čula da u Washingtonu postoji novi odličan tretman za njenu bolest pa sada to vidi kao svoju šansu.

Liječnici u Engleskoj su joj rekli da joj mogu dati samo lijekove protiv bolova, prepisati joj strogu dijetu te dati dodatne doze vitamina. To je nekako funkcioniralo godinu dana, a onda su se svi simptomi naglo vratili.

Prije dijagnoze voljela je jahati konje i bila je jako aktivna, a danas pati od strašnih vrtoglavica, migrena, gubitka pamćenja. Zbog bolesti stalno ju i nešto boli te ima krv u urinu.

Cijeli život je stavila na čekanje dok ne pobijedi bolest, a pokrenula je i GoFundMe kampanju na kojoj prikuplja novac za liječenje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci