Lifestyle

Komentari 20

Imala nevjerojatnu grešku u životopisu: Nikako nije mogla pronaći posao, a onda je otkrila

Imala nevjerojatnu grešku u životopisu: Nikako nije mogla pronaći posao, a onda je otkrila

Muškarac je na Redditu podijelio priču o tome kako njegova djevojka tri mjeseca nije mogla pronaći posao, a onda su skužili grešku u njenom životopisu

Zamislite da tri mjeseca ne ispravite pogrešku u životopisu. Zastrašujuće, zar ne? 

Sad zamislite da je ta pogreška bila nevjerojatno očita i da ste je trebali odmah ispraviti?

Zvuči, nevjerojatno - ali 2020. nas je naučila da ništa nije nevjerojatno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Muškarac je na Redditu podijelio priču o tome kako njegova djevojka tri mjeseca nije mogla pronaći posao, a onda su skužili grešku u njenom životopisu.

Nakon što ga je djevojka zamolila da joj spremi životopis, nije primijetio da je računalo promijenilo ime u dokumentu u njezino korisničko ime.

Jednom kada su otkrili što se dogodilo, postalo je jasno zašto njegova djevojka nije dobila nikakve povratne informacije za posao.

Fotolia

- Ovo se dogodilo prije tri mjeseca i tek samo sada napokon primijetili grešku. Jednog dana dok je moja djevojka bila na poslu zamolila me je da odem na njezino računalo i ponovno spremim njezin životopis u novu datoteku. Jednostavno zar ne? Međutim dok sam spremao  navedeni životopis, njezino računalo je pomislilo da bi bilo smiješno vratiti zaglavlje s imenom natrag u njezino korisničko ime PRINCEZA BANANA HAMMOCK, koja se zbog razmaka skratilo na Princeza Banana Hamm. Nitko od nas nije odmah primijetio tu pogrešku - ispričao je ovaj muškarac.

Mnogo je ljude nasmijala ova pogreška, a jedna osoba je savjetovala da provjere i ostatak životopisa, piše Mirror.

 

Najčitaniji članci