Obavijesti

Lifestyle

Komentari 143

'Imam 53 godine i rado bih bila s ljubavnikom od 21. Ja sam Božji dar mladim muškarcima'

Britanska voditeljica i majka četvero djece ne traži brak i djecu već ju zanimaju smijeh, dobar provod, dobra hrana i dobar seks. Misli da sve to može dobiti s mnogo mlađim ljubavnikom

VIDEO

Kada sam čula priču o baki iz Amerike, Sharon Hawkins, koja izlazi s muškarcem koji je 28 godina mlađi od nje, moje srce ispunilo se ljubomorom. Meni ne treba brak, ali ideja o mlađem ljubavniku me jako privlači. Imam 53 godine i rado bih izlazila s muškarcem koji ima 21 ili više. Ipak, moram uzeti u obzir da moj najstariji sin ima 26, a moja najstarija kći 20 godina i nisam baš uvjerena da bi odobravali moju vezu s nekim njihovih godina, rekla je Ulrika Jonsson.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Ideja o mlađem ljubavniku prvi put joj je na pamet pala prije par godina kada je sudjelovala u showu 'First Dates Hotel'.

- Nisam bila zainteresirana za ikoga jer sam se nedavno razvela, ali prihod od emisije je išao u dobrotvorne svrhe pa sam pristala sudjelovati. Kada su me u emisiji pitali koja godišta muškaraca me zanimaju, ja sam ispalila 25-40. Nastao je muk, ipak sam tada imala 51 godinu. Mislim da sam zgrozila voditeljicu, ali u tom trenutku ja sam shvatila da bih uistinu mogla biti s nekim toliko mlađim. Na kraju sam ipak rekla da bih izlazila s nekim tko ima od 35 do 50 godina, ali sada mi je žao zbog toga - ispričala je.

Ulrika nikad nije bježala od kontroverze u svom privatnom životu i uvijek je stvari radila na svoj način. Udavala se tri puta i ima četvero djece s četiri muškarca.

- Postoje dijelovi starenja koji mi se ne sviđaju; lice mi se opustilo, tijelo me boli, teško se prisjećam stvari i sve teže shvaćam nove tehnologije, ali s jednim konceptom sam se definitivno pomirila, a to je da bih mogla imati mlađeg ljubavnika. To ipak ne znači da ne bih više izlazila s nekim svojih godina - kaže.

Misli da samopouzdanje za biti s mlađim ljubavnikom dolazi od shvaćanja da sada ima više godina iza sebe nego pred sobom i ne vidi zašto bi morala biti oprezna.

- Muškarci i žene stare drugačije, to znamo. Žene danas imaju pomoć estetske kirurgije, ali muškarci su uvijek starili bolje i često su zgodniji što su stariji. Neki dio mene to je oduvijek prihvaćao, jer kada mi je bilo 19 izlazila sam s građevinarom Gordonom koji je tada bio u 30-ima. Možda se tu radilo samo o mojoj želji da budem zrelija, ali bilo mi je odlično biti s nekim tko ima puno više iskustva od mene. Tada nikada ne bih izlazila s mlađim muškarcem, bilo bi mi to kao korak unazad - kazala je.

Poze koje poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost
Poze koje poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost

Njezin brak s Gordonom nije potrajao, život joj je tek počinjao, a on je volio zidati i piti, često u isto vrijeme. Nakon tog braka, kada je imala 28 godina, počela je izlaziti s 22-godišnjakom, bodybuilderom Hunterom kojeg je upoznala dok je bila voditeljica emisije 'Gladiators'.

- Nisam uopće razmišljala o našoj razlici u godinama, niti u spavaćoj sobi niti igdje drugdje. Bili smo u različitim fazama života, ali bila sam jako zaljubljena u njega. Ipak, nakon 18 mjeseci pojavile su se pukotine u našoj vezi i otišli smo svatko svojim putem - prisjetila se.

Među njezine ljubavnike ubraja se i nogometni trener Sven Goran Eriksson, koji je tada imao skoro 60 godina.

- Pokušavam zaboraviti na tu vezu jer je seks bio uzbudljiv koliko i slaganje police iz Ikee, a to još pojačava moj argument da bih trebala biti s nekim mlađim. Lockdown je još samo pojačao tu moju želju. Imala sam jako puno vremena za maštanje, a nedavno sam imala i mali flert s nekim tko je 21 godinu mlađi od mene. To mi je bilo jako uzbudljivo. Trebalo je vremena da postanem samopouzdana i britka božica seksa kakva sam danas. Ne želim djecu ili brak, želim smijeh, dobru hranu i seks - kaže i dodaje da je zbog toga zasigurno Božji dar mlađim muškarcima.

Kaže kako bi svog mlađeg ljubavnika mogla učiti povijest i upoznati ga s glazbom starije generacije te da ima puno zabavnih priča iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

Ljuti ju što postoje dvostruka mjerila i nikome se ne podigne ni obrva kada čuju da zaručnica Dolpha Lundgrena (63) ima samo 24 godine, a žene se često osuđuje kada je situacija obrnuta.

Skandinavci i seks: Slobodniji, opušteniji i svjesniji svog tijela - evo što možemo naučiti od njih
Skandinavci i seks: Slobodniji, opušteniji i svjesniji svog tijela - evo što možemo naučiti od njih

- Sviđa mi se ideja o mlađem ljubavniku i zato jer želim nekoga tko je spontan. Nekoga s mladim tijelom, koga život nije umorio i zatomio mu entuzijazam. Želim intenzitet i vitalnost. Istina, meni toga danas fali, ali jedva čekam trenutak kada ću opet moći živjeti punim plućima kada ova situacija s koronom prođe. Iako moje tijelo nije kao što je prije bilo, prilično sam sigurna da mogu naći nekoga tko će cijeniti moje mane, bore i sve ostalo jer je to tijelo zrele, iskusne žene. Ja nisam operirana lutka i stvarna sam žena - govori Ulrika.

Misli da iskustvo starijih žena odgovora mlađim muškarcima te da bi se mogli lijepo nadopunjavati. Jedino ju brine što bi njezina djeca rekla na takvu vezu i sigurna je kako bi je pokušali odgovoriti.

Top 16 razloga zbog kojih ćete se htjeti seksati baš svaki dan!
Top 16 razloga zbog kojih ćete se htjeti seksati baš svaki dan!

- Sigurno bi im trebalo neko vrijeme da se naviknu na tu ideju, ali za mene ta fantazija je jako stvarna i ne želim se ograničavati - zaključila je za The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa