Lifestyle

Komentari 21

Imanje Salaj upitno ove godine? Trebali su lampice upaliti sutra

Imanje Salaj upitno ove godine? Trebali su lampice upaliti sutra

Zbog epidemiološke situacije obitelj Salaj dobila je informaciju da neće moći otvoriti vrata najljepše božićne bajke koju pripremaju tijekom cijele godine, no još ima nade

Unazad nekoliko dana traju pregovori i nadamo se da ćemo uz ograničene uvjete i pridržavanje epidemioloških mjera umjesto sutra, naša vrata posjetiteljima ipak otvoriti iza 15. prosinca - potvrđuje nam obitelj Salaj.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je imanje Salajevih izgledalo lani

Ističu kako su i ove godine s uređivanjem imanja veličine 10 hektara započeli još u kolovozu, a pripremili su spektakl s više od pet milijuna lampica.

- Za sve nas ovo je veliki gubitak jer o poslovanju ovise cjelogodišnji prihodi obitelji Salaj i svih djelatnika uključenih u ovaj posao, a riječ je o otprilike 15-tak obitelji. Na dan smo imali i po 4000 posjetitelja, tako da svi čekamo i živimo kako bismo našu priču mogli nastaviti - pojašnjavaju dodajući kako sve ovisi o situaciji i odlukama nacionalnog stožera.

Postav mijenjaju svake godine, pa su tako za ovaj Božić imanje ukrasili vilenjacima, izložili su nove figure rađene motornom pilom, pripremili adventsko selo, imali su planove o dolasku Djeda Mraza te proširenoj gastronomskoj ponudi.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI U KOJOJ MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Najčitaniji članci