Obavijesti

Lifestyle

Komentari 250

Imate li ga na sebi? Top šest prednosti nenošenja grudnjaka

Imate li ga na sebi? Top šest prednosti nenošenja grudnjaka
1

Žene su sve više željne osjećaja slobode u svim aspektima života pa tako i ispod majice. Velika većina njih prvo što napravi kada dođe kući je - skinu grudnjak uz uzdah olakšanja

VIDEO

Danas je dan kada se slavi nenošenje grudnjaka pa, ako imate priliku, skinite ga i uživajte. Inače, prvi grudnjak pojavio se u Rimskom cartvu, a radilo se o komadu tkanine kojom su žene pokušavale obuzdati velike grudi. S vremenom je nošenje grudnjaka postalo vrlo moderno, a dovelo je do toga da je gotovo nezamislivo izaći iz kuće bez njega. 

Ipak, žene su sve više željne osjećaja slobode u svim aspektima života pa tako i ispod majice. Velika većina njih prvo što napravi kada dođe kući je - skinu grudnjak uz uzdah olakšanja.

I dok žene vode bitku s grudnjacima, muškarcima bi bilo sasvim u redu da ne postoje. Istina, izgledaju seksipilno onako prozirni i čipkasti, ali mnogi su priznali kako ih više veseli vidjeti ženske bradavice koje proviruju kroz majicu ili grudi koje poskakuju dok njihove vlasnice ponosno koračaju cestom.

Neke žene odlučile su kako nikada više neće staviti grudjak na sebe, a jedna od njih je i Gina M. Florio, učiteljica joge iz Velike Britanije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pitala sam se kako bilo koje ljudsko biće može dopustiti da ga nešto takvo opterećuje do kraja života. Ali, ipak sam ga nosila iz dana u dan u školu i na satove plesa klase, a u isto vrijeme sam u sebi gunđala i bila nezadovoljna zbog toga - objasnila je Gina.

Osim osjećaja slobode, život bez grudnjaka ima još svojih prednosti:

  • Dobro je za zdravlje dojki Grudnjak sputava cirkulaciju u grudima, kao i pravilan rad limfnih kanala. To može uzrokovati nakupljanje otrovnih tvari i nastanak cisti.
  • Grudi su zapravo manje obješene Stručnjaci kažu kako je pogrešno vjerovati da će se grudi objesiti bez grudnjaka. Naprotiv, tkivo u njima će ojačati jer neće imati umjetno stvorenu potporu.
  • Nema gnjavaže oko pronalaska pravog modela Nije lako pronaći onaj koji savršeno pristaje i savršeno je udoban kao što je to prikazano u reklamama. Mnoge žene se dosta namuče dok pronađu pravi model. 
  • Štednja - nema trošenja novca na grudnjake Biti žena nije jeftino u današnje vrijeme jer one troše puno više novca na donje rublje od  muškaraca. Kućni budžet je bogatiji bez trošenja novca na nešto što zapravo stvara osjećaj neugode.
  • To je vrlo seksipilno Hodanje bez grudnjaka ženi može dati dozu seksipilnosti i osjećaja samopouzdanja.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 250
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje