Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Imate problema sa stavljanjem umjetnih trepavica? Uz ove savjete se više nećete mučiti

Imate problema sa stavljanjem umjetnih trepavica? Uz ove savjete se više nećete mučiti

Prije nego stavite umjetne trepavice, na lice stavite podlogu, korektor i puder u prahu. Oči našminkajte sjenilima kojima ste planirali, a uz sam rub trepavica povucite tanku liniju tušem

VIDEO

Prije nego se odlučite na kupovinu najgušćih i najduljih trepavica, uzmite u obzir da umjetne trepavice najbolje izgledaju kada su u skladu s lookom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

Tako će guste, tamne i duge trepavice bolje pristajati uz smokey look, a parcijalne će dati prirodniji izgled jer se mogu dozirati po želji. Parcijalne trepavice su mnogo teže za stavljanje i trepavice u komadu su idealne za početnike.

Anastasia beverly Hills

Prije nego stavite umjetne trepavice, na lice stavite podlogu, korektor i puder u prahu. Oči našminkajte sjenilima kojima ste planirali, a uz sam rub trepavica povucite tanku liniju tušem. 

Ovo može samo Oranž: Kupon za Pevex od 30 € i 78 € drugih kupona!
Ovo može samo Oranž: Kupon za Pevex od 30 € i 78 € drugih kupona!

Izvadite trepavice iz kutije i primite svaki kraj jednom rukom. Pomičite ruke gore - dolje naizmjence kako bi traka na kojoj su trepavice bila fleksibilnija. Prislonite trepavice uz rub svojih trepavica i izmjerite duljinu. Ponekad je traka na kojoj su trepavice dulja od oka i trepavice treba skratiti. Trepavice se uvijek skraćuju izvana prema unutra pomoću škarica. Po želji skratite i duljinu samih trepavica, dlačica.

Zatim uzmite ljepilo za trepavice i nanesite tanak sloj na traku na kojoj su trepavice. To možete učiniti tako da tanak sloj nanesete direktno iz tubice ili pak pomoću čačkalice. Ljepilo mora biti jako ljepljivo prije stavljanja.

Evo kako izabrati savršene umjetne trepavice i postići dramatično-zavodnički pogled
Evo kako izabrati savršene umjetne trepavice i postići dramatično-zavodnički pogled

Ponekad prozirna ljepila poprime bijelu boju tijekom sušenja i to je znak da se trepavice mogu staviti. Uz prozirno i bijelo ljepilo, postoji i crno. Postavite sredinu trepavica na sredinu kapka i pritisnite krajeve. Pokušajte ih postaviti što bliže prirodnom korijenu trepavica da se bolje stope.

Pritisnite trepavice dobro cijelom dužinom i držite oči zatvorene 30-ak sekundi, dok se ljepilo ne osuši. Za kraj dodajte liniju tušem. Na taj način ćete poravnati već postojeću crtu i prekriti tragove ljepila. Na trepavice nanesite maskaru da se umjetne trepavice stope s prirodnim.

Ako uskoro imate neki bitan događaj i trebaju vam umjetne trepavice, onda imate sreće jer 24 Oranž daruje svim korisnicima kupon od 30 eura za potrošnju u Bipi, gdje možete pronaći široki asortiman umjetnih trepavica za svaki oblik očiju. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - uštede su i nevjerojatne! Kliknite ovdje!

Oranž akcija: Bipa kupon od 30€ 

Ovaj vikend smo ju pojačali i prvih 100 novih pretplatnika 24 Oranž godišnjeg paketa darujemo BIPA kuponom u vrijednosti od 30 €.

Naravno, tu su i brojni drugi vrijedni kuponi i popusti.
Tako ćete osim 30 € u BIPI imati priliku iskoristiti i sljedeće kupone:

  • 13 € kupon za Wolt
  • 5 € kupon u CineStaru
  • 10 € u Polleo Sport
  • 20 € kupon u Grawe osiguranju
  • 13 € kupon u Matičnjaku
  • 17 € kupon u Admiralu
  • hrpu drugih popusta - od benzina do restorana

BIPA vrijednosni kupon od 30€ će ostvariti prvih 100 pretplatnika koji kupe godišnji 24 Oranž pristup. Kod možete iskoristiti u bilo kojoj BIPA poslovnici. Akcija traje do isteka zalihe.

Sve što trebate napraviti je kliknuti na ovu poveznicu, kupiti godišnju 24 Oranž ponudu i dobiti sve kupone te hrpu drugih popusta!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje