Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Medak je rodom s ušća rijeke Neretve, a za njega biti poduzetnik znači biti vječiti optimist koji ne poznaje granice. Već s 13 godina pekao je kolače

Poznati zagrebački chef i ugostitelj Marin Medak (40) je više od pola života u kulinarskim vodama, vlasnik je poznatog restorana RougeMarin te stoji iza brojnih uspješnih gastro projekata. Njegovu karijeru obilježilo je i to što je bio predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, a nama je otkrio kako se nosio s tom ulogom, koji su mu planovi i što najviše voli raditi u slobodno vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču
Danas se pali druga adventska svijeća: Evo što ona predstavlja
DRUGA NEDJELJA ADVENTA

Danas se pali druga adventska svijeća: Evo što ona predstavlja

Dakle, nakon što smo na prvu nedjelju došašća upalili pastirsku svijeću, kao simbol vjere i nade, ova nam donosi mir zbog spoznaje da je svjetlo Isusa bliže
Veliki tjedni horoskop: Blizanci osvajaju šarmom, a Vagama će baš sve biti fenomenalno
od 8. do 14. prosinca

Veliki tjedni horoskop: Blizanci osvajaju šarmom, a Vagama će baš sve biti fenomenalno

Neki Škorpioni će pozitivno riješiti mirovinsko pitanje, ostvariti neke dugoročne projekte ili poboljšati poslovni status. Zablistat će u poslovima gdje se traži vještina komuniciranja i pregovaranja