Obavijesti

Lifestyle

Komentari 73

Intimni odnosi sa ženama u ovih 5 znakova Zodijaka pamte se cijeli život - posebne su

Intimni odnosi sa ženama u ovih 5 znakova Zodijaka pamte se cijeli život - posebne su

Na području astrologije, vjeruje se da određeni znakovi Zodijaka posjeduju urođenu strast koja je veća od prosjeka. Intimni odnosi s njima su nezaboravni i posebni

VIDEO

Strast može potaknuti najdublje emocije te stvoriti nezaboravne trenutke, a za neke znakove vjeruje se da je imaju - više od ostalih. Naime, po astrologiji žene u sljedećih pet znakova strastvenije su u intimnim odnosima.

Astrology and alchemy sign background illustration

Ovan

Strastvene žene rođene u znaku Ovna poznate su po svom odvažnom i avanturističkom duhu. Njihova neustrašiva priroda javlja se i u spavaćoj sobi, gdje željno istražuju nova područja užitka. Žene Ovnovi ne boje se preuzeti vodstvo, čineći svaki intimni susret uzbudljivim i strastvenim putovanjem. Njihova vatrena energija i spontanost stvaraju naelektriziranu atmosferu, ostavljajući njihove partnere da žude za još.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

Lav

Lavovi su prirodno rođeni vođe, a ova se osobina proteže i na njihovu strast. Žene rođene u znaku Lava pune su samopouzdanja i zrače kraljevskom aurom koja osvaja njihove partnere. U spavaćoj sobi, Lavica je teatralna i voli biti u središtu pozornosti, pretvarajući svaki intimni trenutak u spektakl strasti. Njihova velikodušna i srdačna priroda dodaje dodatni sloj intenziteta njihovim romantičnim nastojanjima.

Škorpion

Žene Škorpioni često se smatraju najstrastvenijim i najtajanstvenijim osobama Zodijaka. Njihov intenzitet je dubok, a intimnosti pristupaju s osjećajem misterije i intrige. Škorpioni su poznati po svom magnetskom šarmu i privlačnoj prisutnosti, pa s partnerom ostvaruju duboku strast. Kada žena Škorpion odluči podijeliti svoje najintimnije želje, iskustvo postaje nezaboravno putovanje u dubine senzualnosti.

Strijelac

Žene Strijelci prirodni su istraživači, uvijek traže nova iskustva i pomiču granice. U carstvu strasti, one donose osjećaj avanture koji održava plamen snažnim. Žene Strijelci su otvorenog uma i entuzijastične, što ih čini spremnima isprobati nove stvari u spavaćoj sobi. Njihov optimizam i slobodoumna priroda stvaraju razigranu i strastvenu atmosferu koja ostavlja upečatljiv dojam na njihove partnere.

Riba

Žene Ribe poznate su po svojoj sanjarskoj i romantičnoj prirodi, a ta kvaliteta očita je i na području intime. U spavaću sobu, Ribe donose nježnu i empatičnu energiju koja potiče duboke emocionalne veze. Njihova intuicija omogućuje im da razumiju partnerove želje na dubokoj razini, stvarajući poseban odnos. Žene Ribe unose strast u svoje veze kroz spoj fantazije i istinske emocionalne povezanosti, piše Astrotalk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje