Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Ispada da šišanje šiški znači da ti se uskoro bliži 'živčani slom'

Ispada da šišanje šiški  znači da ti se uskoro bliži 'živčani slom'
1

Emocionalni tobogan koji se događa prilikom šišanja šišaka je postao normalna stvar s kojom je upoznata svaka žena. Vodeći modni portali pisali o šišanju šišaka kao jednom od glavnih egzistenicijalnih pitanja ljudske psihe

VIDEO

Osobno mislim da kad želiš šiške nikad ih zapravo ne želiš, a ako ih zbilja želiš, trebao bi prvo otići psihologu, napisala je na Twitteru spisateljica Allie Wach u veljači 2018. godine.

Njenu objavu podijelilo je 15.000 ljudi, najviše žene koje su pritom označavale svoje prijateljice, bez puno objašnjenja, što je značilo samo jedno: šišanje šišaka je ultimativni izraz vlastite deluzije, očajni pokušaj da pokušaš napraviti nešto dobro na krivi način - koristeći škare.

Emocionalni tobogan koji se događa u svakoj ženi prilikom tog čina je postao normalna stvar s kojom je upoznata svaka žena. Vodeći modni portali pisali o šišanju šišaka kao jednom od glavnih egzistencijalnih pitanja ljudske psihe, a čak je i New Yorker napravio kviz naziva 'Jesi li emotivno stabilna da imaš šiške?'. Youtuberi su radili videe tematike 'imam slom živaca i sama si režem šiške', a i Michelle Obama je jednom odluku o svojim šiškama nazvala 'krizom srednjih godina', piše The Atlantic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dala dečku da ju ošiša, dobila je šiške iz filma 'Glup i gluplji'
Dala dečku da ju ošiša, dobila je šiške iz filma 'Glup i gluplji'

Slika žene koja čini nešto toliko bezopasno kao što je šišanje šišaka - postala je dio internetske pop kulture koja taj čin identificira doslovno sa 'slomom živaca'.

Žene se šale na svoj račun zato što pokušavaju same si šišati šiške, a to nikad ne ispadne dobro. Kada nas nešto muči ili smo u nekoj čudnoj fazi života, da bi se osjećali dobro, nerijetko napravimo neku promjenu na svom fizičkom izgledu.

Nekad je to promjena frizure, nekad je to samostalno rezanje šiški ili kod frizera. The Atlantic piše da je u pop kulturi postalo poznato kako znak da bi psihički i niste najbolje te kako bi trebali potražiti savjet.

Trikovi kako rezati šiške, a da ispadnu profesionalno ošišane
Trikovi kako rezati šiške, a da ispadnu profesionalno ošišane

Internet je ludo mjesto pa ispada da je manje besmisleno napraviti šiške nego se tetovirati iz hira, nakon nekog teškog emotivnog razdoblja. Čudo jedno!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru