Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Isplati se: Rasvjeta čistih linija lakše preživljava sve trendove

Rasvjetu nadahnutu vintageom i retrom teško da ćete naći po pristupačnoj cijeni. Tako sam krenula u stvaranje jednostavnih komada, čistih linija, dostupnih svima, kaže dizajnerica

0 komentara

Leanne Ford, svjetski poznata dizajnerica interijera, proširila je polje djelovanja i na produkt dizajn. Ovih dana predstavila je svoju prvu kolekciju rasvjetnih tijela.

Posted by Leanne Ford Interiors on Monday, January 14, 2019

Slavu je stekla kroz svoju emisiju o uređenju interijera “Resorted by the Fords”, koju godinama uređuje i vodi na postaji HGTV.

S ekskluzivnim dizajnerskim brandom koji djeluje u sklopu internetskog web shopa Target, oblikovala je kolekciju visilica, stolnih, podnih i zidnih lampi.

Posted by Leanne Ford Interiors on Monday, January 14, 2019

- Rasvjeta je jedan od najvažnijih elemenata u prostoru, ako ne i najvažniji. I ako odaberete pravi komad, on doista može imati učinak umjetničkog djela. Moja temeljna inspiracija bili su starinski materijali i nostalgija za nekim prošlim vremenima te sam željela kreirati dostižan dizajn, za sve. Razmišljala sam o rasvjetnim tijelima koje sam željela vidjeti u svom, ali i u interijerima koje uređujem - kaže.

Posted by Leanne Ford Interiors on Monday, January 14, 2019

- Rasvjetu nadahnutu vintageom i retrom teško da ćete naći po pristupačnoj cijeni. Tako sam krenula u stvaranje jednostavnih komada, čistih linija, dostupnih svima. Imala sam na umu bezvremenski štih, ništa previše trendi i komplicirano, tako da mogu koketirati s različitim stilovima - dodaje Ford.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message