10 laganih i super ideja za rep! Svladajte sve tajne vezanja... | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

10 laganih i super ideja za rep! Svladajte sve tajne vezanja...

10 laganih i super ideja za rep! Svladajte sve tajne vezanja...
11

Naučite kao ispreplesti rep, podignuti ga visoko, vezati u stilu 60-ih, napraviti pravu frizuru od tri repa, čvorove ili stvoriti razbarušen look kao da ste došli s plaže

VIDEO

Rep Taylor Swift

Kosa se dobro počešlja, prebaci na jednu stranu te podijeli na dva dijela. Zatim se uzme jedan pramen iz sredine te ga se potom plete oko oba dijela kose u obliku broja osam, na način da ga se omotava oko svakog dijela. Pramen se na kraju učvrsti ukosnicom u sredinu pletenice, a frizura se dodatno ukrasi postavljanjem šiški tako da se one zakrenu i učvrste ukosnicom nisko na glavi.

Niski rep sa čvorom

Započnite tako da kosu prebacite na jednu stranu glave te ju podijelite na dva dijela koja ćete okrenuti prema unutra da biste dodali volumen repu. Potom tankom gumicom nisko učvrstite rep te uzmite manji pramen i omotaje ga oko gumice. Kraj pramena zamotajte oko ukosnice i nju postavite u sredinu repa te provucite kroz njega te potom namjestite ostatak repa de se ukosnica ne vidi.

Ispleteni rep na vratu

Kosu začešljajte unazad te podijelite u dva dijela. Potom pletite na način kao što pletete riblju kost, uzimajući pramenove s vanjske strane kose te ispreplićite s pramenovima u sredini. Nakon što ste upleli nekoliko pramenova, izvucite jedan s unutarnje strane kose i omotajte ga oko ispletenog dijela kao gumicu oko repa te učvrstite ukosnicama.

Provučeni rep sa strane

Započnite teko da napravite razdjeljak duboko na jednoj strani glave te potom pošpricajte lakom za kosu, a stražnje pramenove malo natapirajte. Kosu potom prabacite na jednu stranu i zagladite iza uha te zavežite kosu. Izvucite rep kako biste ispred njega mogli napraviti rupu kroz koju ćete ga provući. Potom jednostavno zategnite rep. Češljem zagladite raščupane dijelove, a rep učvrstite ukosnicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke