Obavijesti

Lifestyle

Komentari 115

Ispovijest sponzoruše: Ni moja djeca ne znaju tko plaća račune

Ispovijest sponzoruše: Ni moja djeca ne znaju tko plaća račune

Samohrana majka dvoje djece iz Boiseja u Idahu ima profil na internetskoj stranici Seeking.com, gdje se mlade atraktivne djevojke upoznaju sa starijim, bogatim muškarcima

VIDEO

Nakon niza propalih romansi, Ashley (26) je otvorila profil na internetskoj stranici gdje mlade djevojke upoznaju starije sponzore, jer se htjela riješiti financijskog stresa, koji je bio prisutan u svim njezinim prošlim vezama.

Ona radi kao službenik tehničke podrške u jednoj tvrtki i kao samohrana majka često je imala financijskih problema.

Stariji muškarci koje upoznaje na toj stranici joj plaćaju račune, kupuju skupe poklone, a jedan je čak organizirao i rođendansku proslavu za njezinog sina. Njezina djeca i njihov otac, kao i ostatak obitelji, ne znaju kako ona 'podebljava' svoj budžet.

- Odlučila sam, ako ću opet početi izlaziti, da bi mi bilo bolje da budem s bogatijim muškarcima jer tada nema stresa oko novca u vezi. Nitko u mojoj obitelji, ni djeca, ni njihov otac ne znaju gdje nalazim partnere ni što radim s njima. Iskreno, niti ih se tiče i to sve dok ne odlučim s nekim od njih ući u ozbiljnu vezu i uvesti ga u život svoje djece - govori Ashley.

Ipak, smatra kako joj nitko iz obitelji ne bi zamjerio da znaju s kim izlazi, jer tako ne šteti ni sebi ni svojoj djeci.

Najskuplji poklon koji je dosad dobila od svojih sponzora bio je iPhone X, a kao najekstravagantniji navodi torbicu Michaela Korsa.

Njezin trenutačni sponzor iznajmio je cijeli restoran Chuck E. Cheese za rođendan njezinog sina, a za tulum poslije restorana unajmio je i kuću na napuhavanje, mađioničara i stroj za izradu sladoleda.

- Dosad sam djecu upoznala samo s jednim sponzorom i to zato jer i on ima djecu sličnog godišta pa su se svi zajedno igrali. Jedini drugi slučaj u kojem biH djecu upoznala s nekim od sponzora bi bilo samo da nam veza postane ozbiljna - objasnila je.

Nada se kako će među sponzorima pronaći 'muškarca svog života', ali ako se to i ne dogodi, ne misli zauvijek tražiti partnere na ovaj način.

- Izlazit ću sa sponzorima samo dok se ne vratim u školu i počnem dovoljno zarađivati da mogu sebi i djeci priuštiti dobar život - tvrdi Ashley.

Za razliku od drugih djevojaka koje izlaze sa sponzorima, Ashley ne ide na duga luksuzna putovanja jer ne želi biti dugo odvojena od djece, već ide samo na izlete preko vikenda.

Kada će joj djeca biti starija, Ashley će im reći kako je pronalazila partnere i ne misli da je to nešto čega se treba sramiti, čak joj neće smetati ni ako joj djeca kad odrastu pristupe Seeking.com-u.

- Najveća zabluda u vezi 'sponzoruša' je to što ljudi misle da se seksamo za novac, da smo samo prostitutke s drugačijim nazivom. To definitivno nije istina. Razina intimnosti je kao i u svakoj drugoj vezi. Svi koje upoznajem na stranici su jako otvoreni sa svojim željama i mogu reći da mnogi sponzori jednostavno uživaju u kupovanju poklona djevojkama - objasnila je i dodala da sponzore čini sretnima kada razvesele svoje djevojke skupim poklonima.

ZABAVA! Što prvo vidite na slici otkriva zašto ste solo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith