Istaknite adute uz idealan badić - grudi povećavaju školjkice i volani, a pruge izdužuju figuru | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Istaknite adute uz idealan badić - grudi povećavaju školjkice i volani, a pruge izdužuju figuru

Istaknite adute uz idealan badić - grudi povećavaju školjkice i volani, a pruge izdužuju figuru

Želite li naglasiti svoju visinu, predlažu se modeli bikinija visokoga kroja i jednodijelni kostimi. Od vizualnih efekata jedan od najpopularnijih svakako je onaj s uspravnim prugama jer daje naglasak na visinu i vitkost

VIDEO

Jedna od ljetnih dilema je i biranje idealnoga kupaćega kostima, koji posljednjih sezona dolaze u mnogo raznih stilova, od majušnih bikinija do retro varijanti s visokim gaćama i minimalističkih jednodijelnih modela.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjevačica pozirala u badiću nakon što je rodila:

Pokretanje videa...

Maja Šuput mjesec i pol nakon poroda u badiću 01:06

- Popularni su mnogi trikovi kojima možemo istaknuti adute, a istodobno prekriti, umanjiti vidljivost dijelova koje ne želimo da se toliko ističu. Ako želite sakriti svoje nedostatke, odaberite jednostavne modele i tamne boje. Za one koji žele sakriti trbuh, predlažem modele s visokim strukom ili jednodijelne kupaće kostime. U novije vrijeme traženi su modeli kupaćih kostima napravljeni od specijalnih tkanina za oblikovanje, koji pomažu u skrivanju nedostataka - kaže nam Talijanka Anna Toscani, Woman Beachwear Project Manager iz tvrtke Yamamay.

Želite li naglasiti visinu, odnosno dodati par vizualnih centimetara, stručnjakinja predlaže modele bikinija visokoga kroja i jednodijelne kupaće kostime, a nipošto gaćice s tankim vezicama. U skladu s tim - nisko rezane gaćice i hlačice vizualno skraćuju noge.