Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Izaberite magičan simbol, jer on otkriva što vašoj duši treba

Koriste se stoljećima u raznim čarobnjačkim ritualima, urezivali u ih talismane itd. I danas se upotrebljavaju, a svaki simbol nas privlači onda kada nam je to najpotrebnije

VIDEO

Simboli su moćan alat za magiju, povezani su s nevidljivim silama i dio su naše podsvijesti, otkriva Mystical RavenKoji vas od ovih šest simbola najviše privlači?

We still use their magic today, and each symbol attracts us when we need it the most. They speak to us in a very mystical way.

Posted by Mystical Raven on 24. kolovoza 2017

Evo što to znači:

1. Horusovo oko

Ovo je jedan od najistaknutijih i najčešćih simbola drevnog Egipta. Ako vam je Horusovo oko privuklo najviše pažnje, to pokazuje da vaša aura treba zaštitu, i to odmah.

Što učiniti: Pozovite svojeg anđela čuvara i tražite savjet i pomoć. Također, pokušajte se očistiti od negativnih emocija, možda meditacijom.

2. Labirint

Labirinti su stvoreni kako bi zaštitili svoje središte. Za ovaj znak možemo reći da pomaže u pronalaženju naše istinske prirode, našeg duhovnog središta.  Labirinti su stvoreni kako bi zavaravali zle sile i demone.

Što učiniti: Ako ste najprije ugledali labirint, to pokazuje kako ste se u zadnje vrijeme vjerojatno pogubili, izgubili samo sebe. Tome može biti krivac stres, iscrpljujući stil života, zgusnuti raspored... Svakako morate promaći unutarnji mir i okrenuti se više duhovnosti.

3. Osti

Osti simboliziraju snažnu božansku patrijarhalnu figuru. To je simbol Šive i Posejdona. Iako je ovaj simbol kroz vrijeme bio potisnut i demoniziran od strane kršćanskih naroda, on zapravo simbolizira obilje, blagoslove, božansku dominaciju i čaroban je alat za protjerivanje svih strahova.

Ako ste odabrali taj simbol, to pokazuje da bi trebali protjerati svoje strahove i okrenuti se duhovnosti.

Što učiniti: Morate pokazati svima oko sebe da se ne bojite. Tek tada ćete biti slobodni i nijedno zlo vas neće moći dotaknuti. Koristite moć ostiju za protjerivanje strahova.

4. Triskelion 

Taj simbol se sastoji od tri spirale koje se međusobno zatvaraju. Inače, broj tri je uvijek bio čaroban ili svet. On simbolizira promjene, prevladavanje poteškoća, bile one duhovne ili fizičke.  

Ukoliko je ovaj simbola vaš odabir, to pokazuje kako trebate pomoć da bi razbili neke barijere u životu i živjeli onako kako zaista želite.

Što učiniti: Otiđite negdje u prirodu, sjednite i upijajte energiju sunca i svega ostalog što vas okružuje. To će vam pomoći da povećate svoju vibraciju.

5. Ouroborus

Ovaj simbol su koristili gnostici, a podsjetnik je na karmu i beskrajni kontinuitet vremena vremena-akcije-reakcije.

Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to pokazuje da bi trebali iskreno pogledati svoju karmu jer ste zarobljeni u beskonačnoj petlji u kojoj se nikada ništa ne mijenja. A, zašto se ništa ne mijenja? Zato što vi ništa ne želite promijeniti. 

Što učiniti: Sjednite i dobro razmislite što to u životu konstantno radite pogrešno i čime ste nezadovoljni - pa to promijenite. Kad napokon razbijete taj negativan krug, tek tada ćete pronaći mir.

6. Skarabej

To su kukci koji iz se pojavljuju živi iz smrti i otpada. Drevni Egipćani su vjerovali kako skarabeji dolaze iz podzemlja, sa mjesta gdje obitavaju mrtvi.

Ovaj simbol je, također, povezan s uskrsnućem, ponovnim rođenjem i reinkarnacijom, i vrlo je važan simbol koji se koristi u čarolijama vezanima za zdravlje i dugovječnost. Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to znači da vapite za vitalnošću.

Što učiniti: Morate pronaći način da se napunite pozitivnom energijom. Vjerojatno bi se trebali početi zdravije hraniti i poraditi na urednijem ciklusu spavanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda
MANJAK OSJEĆAJA

Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda

Znakovi poznati po manjku emocija u ključnim trenucima imaju posebne karakteristike koje oblikuju njihov specifičan način ponašanja zbog čega se drugima mogu činiti hladni

Dnevni horoskop za utorak 21. svibnja: Djevicama će novo poznanstvo testirati vjernost
UTJECAJ PLANETA

Dnevni horoskop za utorak 21. svibnja: Djevicama će novo poznanstvo testirati vjernost

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 21. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo ne smijete raditi tijekom grmljavine i olujnog nevremena
MOŽE BITI OPASNO

Ovo ne smijete raditi tijekom grmljavine i olujnog nevremena

S obzirom na vremenske prilike koje su najavljene za danas poslijepodne važno je znati što izbjegavati dok vani grmi. Nije dobro stajati kraj prozora, otvorenih vrata, metalnih stupova, slavina...