Obavijesti

Lifestyle

Komentari 52

Izaberite magičan simbol, jer on otkriva što vašoj duši treba

Koriste se stoljećima u raznim čarobnjačkim ritualima, urezivali u ih talismane itd. I danas se upotrebljavaju, a svaki simbol nas privlači onda kada nam je to najpotrebnije

VIDEO

Simboli su moćan alat za magiju, povezani su s nevidljivim silama i dio su naše podsvijesti, otkriva Mystical RavenKoji vas od ovih šest simbola najviše privlači?

We still use their magic today, and each symbol attracts us when we need it the most. They speak to us in a very mystical way.

Posted by Mystical Raven on 24. kolovoza 2017

Evo što to znači:

1. Horusovo oko

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je jedan od najistaknutijih i najčešćih simbola drevnog Egipta. Ako vam je Horusovo oko privuklo najviše pažnje, to pokazuje da vaša aura treba zaštitu, i to odmah.

Što učiniti: Pozovite svojeg anđela čuvara i tražite savjet i pomoć. Također, pokušajte se očistiti od negativnih emocija, možda meditacijom.

2. Labirint

Labirinti su stvoreni kako bi zaštitili svoje središte. Za ovaj znak možemo reći da pomaže u pronalaženju naše istinske prirode, našeg duhovnog središta.  Labirinti su stvoreni kako bi zavaravali zle sile i demone.

Što učiniti: Ako ste najprije ugledali labirint, to pokazuje kako ste se u zadnje vrijeme vjerojatno pogubili, izgubili samo sebe. Tome može biti krivac stres, iscrpljujući stil života, zgusnuti raspored... Svakako morate promaći unutarnji mir i okrenuti se više duhovnosti.

3. Osti

Osti simboliziraju snažnu božansku patrijarhalnu figuru. To je simbol Šive i Posejdona. Iako je ovaj simbol kroz vrijeme bio potisnut i demoniziran od strane kršćanskih naroda, on zapravo simbolizira obilje, blagoslove, božansku dominaciju i čaroban je alat za protjerivanje svih strahova.

Ako ste odabrali taj simbol, to pokazuje da bi trebali protjerati svoje strahove i okrenuti se duhovnosti.

Što učiniti: Morate pokazati svima oko sebe da se ne bojite. Tek tada ćete biti slobodni i nijedno zlo vas neće moći dotaknuti. Koristite moć ostiju za protjerivanje strahova.

4. Triskelion 

Taj simbol se sastoji od tri spirale koje se međusobno zatvaraju. Inače, broj tri je uvijek bio čaroban ili svet. On simbolizira promjene, prevladavanje poteškoća, bile one duhovne ili fizičke.  

Ukoliko je ovaj simbola vaš odabir, to pokazuje kako trebate pomoć da bi razbili neke barijere u životu i živjeli onako kako zaista želite.

Što učiniti: Otiđite negdje u prirodu, sjednite i upijajte energiju sunca i svega ostalog što vas okružuje. To će vam pomoći da povećate svoju vibraciju.

5. Ouroborus

Ovaj simbol su koristili gnostici, a podsjetnik je na karmu i beskrajni kontinuitet vremena vremena-akcije-reakcije.

Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to pokazuje da bi trebali iskreno pogledati svoju karmu jer ste zarobljeni u beskonačnoj petlji u kojoj se nikada ništa ne mijenja. A, zašto se ništa ne mijenja? Zato što vi ništa ne želite promijeniti. 

Što učiniti: Sjednite i dobro razmislite što to u životu konstantno radite pogrešno i čime ste nezadovoljni - pa to promijenite. Kad napokon razbijete taj negativan krug, tek tada ćete pronaći mir.

6. Skarabej

To su kukci koji iz se pojavljuju živi iz smrti i otpada. Drevni Egipćani su vjerovali kako skarabeji dolaze iz podzemlja, sa mjesta gdje obitavaju mrtvi.

Ovaj simbol je, također, povezan s uskrsnućem, ponovnim rođenjem i reinkarnacijom, i vrlo je važan simbol koji se koristi u čarolijama vezanima za zdravlje i dugovječnost. Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to znači da vapite za vitalnošću.

Što učiniti: Morate pronaći način da se napunite pozitivnom energijom. Vjerojatno bi se trebali početi zdravije hraniti i poraditi na urednijem ciklusu spavanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Imajte ih na oku: Horoskopski znakovi koji su skloni preljubu
OPREZNO S NJIMA

Imajte ih na oku: Horoskopski znakovi koji su skloni preljubu

Iako astrologija nije egzaktna znanost, vjeruje se da su neki znakovi Zodijaka skloniji nevjeri od drugih. Radi se o određenim tipovima karaktera koji će prije 'zalutati'

Dnevni horoskop za petak 12. travnja: Lavu simpatija uzvraća osjećaje, Strijelca prati stres...
KOME SE ZVIJEZDE DANAS SMIJEŠE

Dnevni horoskop za petak 12. travnja: Lavu simpatija uzvraća osjećaje, Strijelca prati stres...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 12. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Riješite kviz i saznajte možete li prema slici prepoznati gradove!
KVIZ OD 10 PITANJA

Riješite kviz i saznajte možete li prema slici prepoznati gradove!

Za svaki grad dali smo vam neki trag, a na vama je ponuditi točan odgovor među nekoliko ponuđenih opcija. Potrudite se odgovoriti sve točno!