Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Izaberite simbol: To otkriva što vam najviše nedostaje u životu

Ovaj test se zapravo temelji na povezanosti emotivnog stanja čovjeka i njegove percepcije boja. Test je osmislio švicarski psiholog dr. Max Luscher i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima

Zadatak je vrlo jednostavan - pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvu privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i što vam trenutno najviše nedostaje u životu.

Koji simbol vam se najviše sviđa?

Evo što vam najviše nedostaje:

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspjeha. To su pojedinci koji žude za svime što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra. 

Trebaju vam snažni utisci i netko tko će vam to omogućiti.

ZAMISLITE DA... Riješite 'mačka' test i otkrijte jeste li introvert ili ekstrovert

2. Vjera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za time da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi bi voljeli imati neka posebna znanja i biti vrlo šarmantni - željeli bi biti čovjek kojemu drugi ne mogu odoljeti.

Trenutno vam nedostaje inspiracije i mjesto na kojem bi mogli pronaći nešto što bi vam koristilo.

Foto: Dreamstime

3. Vječnost

To što ste odabrali crnu boju otkriva kako želite iz svojeg života ukloniti sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu promijeniti svoj život i utjecati na stvari nad kojima nemate utjecaja. Također, često se vraćate na ono to se dogodilo u prošlosti, a to nikamo ne vodi. 

Odmorite se, opustite i prestanite toliko razmišljati o tome što vas muči.

4. Sila

To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju riješiti neki problem, koji imate duže vrijeme. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem riješi. 

Više od svega bi voljeli dobiti priznanje i zaslužiti poštovanje drugih, jer osjećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

Foto: Dreamstime

5. Hramonija

Vi čeznete za poboljšanjem kvalitete života i želite biti vrlo samouvjereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno im se želite svidjeti. 

Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

KOJE VAS PRIVLAČI? Izaberite drvce i provjerite što vas sve očekuje sljedeće godine

6. Sreća

Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u ugodnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Željeli bi imati priliku posvetiti se sami sebi i odmoriti se na način koji vama odgovara.

Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

Foto: Dreamstime

7. Tajna

Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osjećate da vas drugi trebaju. 

Spremni ste za nove osjećaje i duhovni rast, no na druge ljude ostavljate dojam komplicirane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda

Vi se silno želite ograditi od nekih provokacija, ne želite uvlačiti sebe u te priče i trošiti energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže kontrolirati se. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.

Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, tome kako da se opustite, prenosi Atma.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message