Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Izazov uz koji ćete se itekako oznojiti: Žene mogu doživjeti deset vrsta orgazama, evo kako

Izazov uz koji ćete se itekako oznojiti: Žene mogu doživjeti deset vrsta orgazama, evo kako
6

Ako želite biti sigurni da će se ona dobro zabaviti ili jednostavno želite isprobati neke nove stvari u spavaćoj sobi, naučite nešto više o različitim vrstama orgazama koje dame mogu doživjeti

VIDEO

Za potpuno zadovoljenje žene postoji više od jednog načina. Mnogo je načina na koje joj možete pomoći da se dobro zabavi.

Opće je poznato da damama može trebati više vremena da dođu do vrhunca. U stvari, oko 20% žena može doživjeti orgazam samo penetracijom tijekom seksa. To znači da je potrebno malo više rada kako bi je u potpunosti seksualno zadovoljili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

rekla da se seksala s ronaldom 00:43

Naravno, postizanje vrhunca ne bi trebao biti glavni cilj seksa. Puno ćete više uživati u vremenu provedenom između plahti ako se usredotočite samo na uživanje, a ne na postizanje cilja.

Možete vi to! Ovo su najbolje poze za postizanje višestrukih orgazama - krenite isprobavati
Možete vi to! Ovo su najbolje poze za postizanje višestrukih orgazama - krenite isprobavati

No kada je riječ o zadovoljavanju žene - postoji nekoliko vrsta orgazama koje ona može doživjeti. Ako želite biti sigurni da će se dobro zabaviti ili jednostavno želite isprobati neke nove stvari u spavaćoj sobi, možda bi bilo vrijedno obnoviti svoje znanje o različitim vrstama orgazama.

Klitoralni orgazam

Možda najvjerojatniji način na koji će žena doživjeti orgazam je putem stimulacije klitorisa. Klitoris je mala struktura puna živaca koju ćete pronaći na vrhu vaginalnog otvora. Njegova svrha je pružiti zadovoljstvo. Morate utvrditi je li partnerica više uzbuđena izravnom ili neizravnom stimulacijom kako biste vidjeli što najbolje funkcionira.

Neke bi možda više voljele da dodirujete sam klitoris, dok bi druge mogle uživati u pritisku oko stidnih usana i području oko klitorisa. Za stimulaciju područja potrebno ga je trljati, a smatra se da najbolje funkcionira kretanje u spiralnom obliku.

Orgazam G-točke

Ovo je u osnovi ženski ekvivalent prostate, koja je muška G-točka. To je područje na prednjem dijelu vaginalne stijenke uretre koje može biti jako stimulirano tijekom seksa. Nalazi se u vagini, prema prednjoj strani tijela. Trebali biste osjetiti područje koje se čini pomalo naboranim. Kada ga pronađete, pokušajte ga stimulirati kako biste saznali što partnerici odgovara. Određeni položaji također mogu pomoći da to iskoristite na najbolji način.

Orgazam C-točke

C-točka je zapravo cerviks, a postoji nekoliko živčanih završetaka koji se nalaze u njemu i oko maternice. Ali postoje stvari koje utječu na šanse da se orgazam dogodi, kao što je povijest operacija ili veličina partnerova penisa ili dilda. Ako je partner posebno obdaren, snažno guranje u to područje može biti bolno za ženu, pa svakako otvoreno razgovarajte o tome kako se osjećate. Veća je vjerojatnost da će ga doživjeti žene kada su super napaljene, stoga duboku penetraciju sačuvajte za kraj. Kad su skoro na vrhuncu, vrijeme je da se partner ubaci ili upotrijebi seksualnu igračku kako bi pokušao pogoditi ovu točku užitka.

Kombinirani orgazam

To se događa kada se žena zadovoljava putem klitorisa, ali istovremeno i drugim oblikom stimulacije. Jednom kada znate kako na najbolji način postići vrhunac, otkrivanje koji drugi dijelovi vašeg tijela uživaju u stimulaciji može podići stvari na višu razinu. To može biti bilo što, od dodavanja malo igre bradavicama u mješavinu, ili žene koja uživa u grickanju uha.

Ovo je top 10 seks-fantazija o kojima mašta svaki muškarac
Ovo je top 10 seks-fantazija o kojima mašta svaki muškarac

Orgazam bradavica

Da, također možete doživjeti orgazam bradavice. To je zato što se, kada se bradavice stimuliraju, oslobađa oksitocin, slično kao tijekom orgazma. No, kada se razmišlja o užitku bradavica, najbolje je da se ne fokusirate previše na cilj postizanja vrhunca. Bolje je uvidjeti gdje vas zadovoljstvo dovodi da ga maksimalno iskoristite. Trebat će se malo poigrati da vidite što se preferira, jer će neke žene voljeti da im se bradavice sišu ili stežu, dok druge više vole laganiji dodir.

Analni orgazam

Moguće se napaliti preko stražnjice jer se klitoris proteže natrag do anusa. To znači da analna igra može pokrenuti značajne užitke. Ako to nikada prije niste probali, stručnjaci za seks savjetuju da prvo isprobate stvari s prstom. Također je bitno podmazivanje i ići polagano dok se ne osjećate ugodno.

Kožni orgazam

Poznat i kao 'frisson', ovo je slično onome što osjećate kada doživite nešto poput 'ježenja'. Kada se koža dotakne na određeni način sitne dlačice se mogu podići, a sličan osjećaj se može dogoditi i kada je koža uzbuđena. Iznenađujuće, to obično potiče glazba, ali drske scene u filmovima ili određeni partneri također mogu uzrokovati pojavu orgazma. 

Orgazam disanjem

Orgazam se može potaknuti jednostavnom snagom disanja, jer on ima veliki utjecaj na to kako ljudi doživljavaju osjete. Možete, na neki način, disati svoj put do vrhunca, a također pomaže da se riješite nametljivih misli koje vas možda ometaju između plahti. Ne postoji pravi način da se to izvede, jer svatko doživljava orgazme na različite načine, stoga morate isprobati različite vrste disanja. Da biste saznali što najbolje funkcionira, možda ćete morati testirati mješavinu brzog, plitkog i dubokog disanja. Žene moraju otkriti što im najbolje odgovara i što im omogućuje uzbuđenje.

'Fantazirajući' orgazam

Da, istina je, možete misliti prljavo na svom putu do orgazma. Iako mali broj pojedinaca može vrhunac postići samo putem fantazije, nikad nije loša ideja eksperimentirati sa snagom svog mozga. Mogli biste čak otkriti da vas napaljuju stvari o kojima nikada prije niste razmišljali tako što ćete svom umu jednostavno dopustiti da se zapita kamo treba ići. Uronite u maštu, prepustite se svojim najdubljim fantazijama dok ne budete potpuno zadovoljni.

Orgazam u snu

To se može dogoditi svima - muškarcima ili ženama - i to zapravo ne možete prisiliti. Iako je uvijek zabavno kad se probudite iz bezobraznog sna, ništa ne možete učiniti kako biste bili sigurni da će se dogoditi kad odlutate..., donosi Daily Star.

Isprobajte igranje seksi uloga i iskusite čari drugačijeg seksa
Isprobajte igranje seksi uloga i iskusite čari drugačijeg seksa
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru