Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Izgleda odlično: Chef Tokić dao nam je ideju za subotnji ručak

Izgleda odlično: Chef Tokić dao nam je ideju za subotnji ručak
1

Ne znate što biste kuhali ovaj vikend? Na pravom ste mjestu jer je chef Mišel Tokić predstavio recept za koji će vaši ukućani sigurno tražiti repete. Pogledajte kako pripremiti sočnu tunu na roštilju

Popularni Podravkin chef, Mišel Tokić u live javljanju na Facebooku 24sata predstavio je sjajan recept za subotnji ručak na roštilju. Odvažite se i pripremite za svoje ukućane ovaj sočan i nadasve neobičan recept s tunom u nesvakidašnjem proljetnom okruženju koji će ih uistinu oduševiti. 

Tuna s povrćem i pikantnim umakom

A kako napraviti ovo fantastično jelo baš kao što to radi Podravkin chef, pogledajte u video receptu:

Sastojci

Priprema

  1. Odreske tune začinite sa Vegetom Natur Grill jednako kao i narezane šampinjone, tikvice i patlidžan. Sve zajedno pecite na roštilju.
  2. Do tada na dasku, u jedan ugao, složite na hrpicu matovilac, rikolu, naranču i cherry rajčice. Posolite ih i prelijte maslinovim uljem.
  3. U dubljoj posudi izmiješajte grčki jogurt i ketchup uz dodatak Vegete Maestro Chilli i sol kako biste dobili pikantniji umak. Prebacite ga u manju posudu i stavite u drugi ugao daske.
  4. Pečeno povrće grubo posložite uz umak, a odreske tune prerežite na pola i posložite u piramidu na dasku. Na kraju ih samo prelijte maslinovim uljem.

Pripremite se za sjajan vikend uz Chill&Grill Live i roštiljajte uz vrhunsku glazbu

Ovogodišnji Chill&Grill cjelomjesečni je spektakl, a sukladno epidemiološkoj situaciji ta najveća platforma zabave, glazbe i chillanja kreirana je u online izdanju kroz digitalne kanale 24sata. I zato nikako ne propustite bogati program koji vas danas i sutra očekuje u sklopu Chill&Grilla. U podne objavljujemo dobitnike nagradnog natječaja, zato obavezno budite s nama i saznajte jeste li baš vi osvojili vrijedan poklon paket za roštiljanje.

I ovaj vikend smo vam pripremili glazbenu kulisu za subotnji ručak. Dok vi okrećete meso, ribu, povrće i sve ostalo što ide na roštilj, mi ćemo vam puštati svirku koju ćete u 14.30 moći pratiti Live na Facebooku 24sata. Ugodnu glazbu, idealnu za chillanje, puštat će iz Swanky bara u zagrebačkoj Ilici DJ DaDoo iz agencije urbanieventi.com koja okuplja neke od najboljih DJ-eva u Hrvatskoj.

Pokretanje videa...

00:20

I ne zaboravite, DJ DaDoo, DJ eM Bee i DJ Leggero pripremili su za ovogodišnji Chill&Grill različite bbq mixeve koje možete pronaći na micrositeu Chill&Grilla pa kad stane Live, pronađite i dalje glazbu za popodnevno uživanje na našim digitalnim kanalima jer pripremili smo za svačiji ukus ponešto.

3
| Foto: Dnevni Avaz/PrivatniAlbum/Facebook

Iako više nije službeno na snazi krilatica #ostanitedoma već #ostaniteodgovorni i dalje su veća okupljanja zabranjena, a druženja za vikend najsigurnija su kod kuće uz članove uže obitelji. Stoga, pripremite gril tave i roštilje, uredite svoje balkone, terase i dvorišta i napravite sjajnu vikend zabavu. Pred nama su dani puni sunca, idealni za chillanje u dobrom društvu. Vrhunske recepte za oduševiti svoje ukućane možete pronaći na portalu missGASTRO gdje svakodnevno u sklopu specijala Chill&Grill objavljujemo prave gastro poslastice, a evo i programa koji vas očekuje sutra. 

Nedjelju rezervirajte za CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS

Posebno iznenađenje za sve građane Hrvatske stiže direktno iz Amsterdama, Soul Shadows band svirat će uživo s vrha zgrade! Taj glazbeni spektakl, pod nazivom CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS, održat će ekskluzivno za ovu priliku vrhunski glazbeni profesionalci Soul Shadows, koji dolaze iz najboljeg amsterdamskog kluba za live svirke BOURBON STREET CLUB.

O kakvim se vrhunskim glazbenicima radi dovoljno govori činjenica da ih je svojedobno najutjecajniji američki portal za soul glazbu soultracks.com predstavio riječima: 'Da spoznate kako je soul glazba postala doista globalna i internacionalna, ne morate dalje tražiti od nove grupe koja dolazi iz Hrvatske - Soul Shadows'.

Pokretanje videa...

00:30

Upravo je soultracks.com prvi objavio njihove singlove i napravio hvale vrijedne recenzije naglašavajući da je to prvi europski bend koji svira soul svjetske kvalitete. U posljednjih nekoliko godina Soul Shadows dijelio je pozornicu s brojnim svjetskim glazbenicima kao što su Mario biondi, Gregory Porter, Smoove & Turell, Beyonce Band.

CHILL&GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS Amsterdam-Zagreb edition bit će prava poslastica za zaljubljenike neo soula, soul-funka, bluesa, r&b-a, hip-hopa i rocka stoga rezervirajte nedjelju i poslušajte članove tog uistinu vrhunskog benda koje čine vodeći ženski vokal Chy-Kyra, vodeći muški vokal Mirza Tetarić, G.O.C. DJ-MC, a  na bas gitari i gitari Peter Sidiq i Samir Bashir.

Pratite nas danas jer objavljujemo dobitnike Chill&Grill nagradnog natječaja i najavljujemo novi krug!

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara