Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Izgubila je pamćenje - pa se ponovno zaljubila u istog dečka

'Moj svijet se raspao u jednom danu. Bila sam suočena sa strancima koji su tvrdili da su mi obitelj. Mrzila sam kada su me ostavljali nasamo s Richardom. Bio mi je stranac...'

16 komentara

Jessica Sharman (19) iz Velike Britanije momentalno je izgubila pamćenje nakon serije epileptičnih napadaja prije otprilike godinu dana. Nije više znala ni kako se zove, a kamoli tko su joj roditelji i dečko, s kojim je bila u vezi pet mjeseci. Sve je nestalo. Morala je ponovo učiti i upoznati se s bliskim ljudima koji su joj djelovali kao potpuni stranci.

Posted by SWNS on 10. veljače 2017

Roditelji su joj pokazivali mnoštvo fotografija, prepričavali su joj događaje iz prošlosti... I njezin dečko Richard Bishop (25) je davao sve od sebe, ali njoj su te situacije bile izuzetno neugodne.

- Moj svijet se raspao u jednom danu. Bila sam suočena sa strancima koji su tvrdili da su mi obitelj i govorili mi stvari o meni koje mi nisu ništa značile. Nisam imala pojma kakva mi je osobnost, čega se bojim, što volim. Mrzila sam kada su me ostavljali nasamo s Richardom. Bio mi je stranac. Jednom me odveo u moj najdraži park, ali nisam željela hodati blizu njega. Uhvatio me za ruku, a ja sam je izvukla - ispričala je Jessica.

Dodala je kako nakon dva tjedna više nije vidjela smisla u tome da se susreće s njim. Nije imala ideju kako bi njihova veza mogla uspjeti jer joj je i dalje bio potpuni stranac. 

- Bio je shrvan kad sam mu to rekla. Vidjela sam kolilo je strastven prema meni, koliko želi brinuti o meni i koliko želi da mi bude dobro pa sam se složila da se nastavimo družiti. Ali, rekla sam mu kako ništa ne mogu obećati - nastavila je Jessica.

Posted by SWNS on 10. veljače 2017

Nakon nekog vremena je shvatila kako se zaljubila u njega, ali u isto vrijeme se zabrinula da bi ponovno mogla izgubiti pamćenje.

- Lijčnici su potvrdili da je serija napadaja dovela do gubitka pamćenja i rekli su mi kako može potrajati i šest mjeseci da mi se pamćenje vrati, ako se to uopće dogodi. Također, upozorili su me kako su šanse 50 posto da mi se to u budućnosti opet dogodi. Bila sam prestravljena - nastavila je.

Prošlo je šest mjeseci, a njoj se pamćenje nije vratilo. Kaže kako je jako čudan osjećaj biti svjestan toga da joj je iz sjećanja nestalo 19 godina života - zapravo cijeli život. Ipak, sretna je što oko sebe ima ljude koji je iskreno vole. Posebno je sretna zbog Richardove upornosti.

- Osjećam se jako sretno jer me poznaje dovoljno dobro da zna kako može ostati uz mene. Ostao je čak i kada sam se ponašala kao da mi je potpuni stranac. On praktički živi u mojoj kući i naša veza je sve snažnija. Nakon proteklih godinu dana znam da se mogu nositi s bilo čime što me čeka u budućnosti. Za sada se želim usredotočiti na stvaranje novih sjećanja - dodala je na kraju, piše Mirror.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message