Obavijesti

Lifestyle

Komentari 109

Iznajmljuju uklete kuće - noću izlaze duhovi, zvukovi su jezivi

Iznajmljuju uklete kuće - noću izlaze duhovi, zvukovi su jezivi
1

Opuštate li se uz horor filmove i dokumentarce o ukletim mjestima, tada su ove destinacije idealne za vas. Radi se jezivim kućama koje skrivaju mnoge tajne iz prošlosti

VIDEO

Castle House - jedna od najukletijih kuća

Jedna od najukletijih kuća u SAD-u izgrađena je 1850. godine, a prvi vlasnik je bio ugledni liječnik. Tijekom vremena u njoj je bila i mala bolnica, mrtvačnica pa čak i brijačnica. Više od sto godina stanari svjedoče paranormalnim aktivnostima.

Ova kuća, koju većina ljudi zaobilazi, nalazi se u malom mjestu Brumley, ima 4 spavaće sobe, uređena je starinski, a cijena za jednu noć je oko 3000 kuna. Gosti su upozoreni kako nema povrata novca ukoliko se prestraše i pobjegnu iz kuće.

Vlasnici kuće kažu kako je u zadnje vrijeme dosta paranormalnih aktivnosti. Posjetili su ih i lovci na duhove i zabilježili dva slučaja - videli su duh muškarca na katu kuće i mladića odjevenog kao vojnik. Pratiti ih možete na Facebooku.

Parks Bowman Mansion 

U ovoj ukletoj kući mogu se iznajmiti tri sobe, a nalazi ae u New Orleansu u SAD-u. U njoj je toliko paranormalnih aktivnosti da se našla na "Top 10 ukletih Airbnb lokacija".

Ali, vlasnici kuće kažu kako gosti ne trebaju strahovati jer se radi o duhu vrlo sramežljive djevojčice u žutoj haljini koja je umrla oko 1890. godine. Ipak, boravak u ukletim sobama ne preporuča se djeci mlađoj od 12 godina. Cijena noćenja je 792 kune.

Kuća Tallison iz 16. stoljeća

Nalazi se u Škotskoj i bila bi dovoljno jeziva i bez duhova koji njome šeću. Zapravo radi se o ukletoj sobi koja je nekada davno bila uređena za prvo dijete vlasnika kuće. Ali, ono je umrlo i od tada su se počele događati čudne stvari u toj sobi, iz nje počeli dopirati jezivi zvukovi tijekom noći.

Prijašnje vlasnike je sve to toliko užasavalo da su odlučili više nikada ne ulaziti u tu sobu. Zapravo su je zapečatili svetim simbolima. Soba je ukrašena crnom stolarijom, ima izrezbareni oltar i tamnu tkaninu na zidovima. Cijena noćenja u njoj je oko 1200 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje