Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Izumili aerodinamični grudnjak koji savršeno prianja i podiže

Izumili aerodinamični grudnjak koji savršeno prianja i podiže
1

Abracadabra grudnjak radi čuda, tvrde britanski proizvođači. Ne vidi se ispod odjeće, napravili su ga stručnjaci za aerodinamiku, a ujedno i povećava grudi za dva broja

VIDEO

Najnoviji grudnjak na tržištu, Abracadabra koji povećava vaš dekolte za dva broja "lakši je od zraka" zbog čega ga žene prilikom nošenje ni ne osjećaju, tvrde iz britanske tvrtke za donje rublje George koja ga je i lansirala. Cijena je 53 kune, a najveća posebnost je u tome što vizualno povećava grudi za 2 broja. 

Najveći uspjeh Abracadabra grudnjaka leži u dizajnu. U njegovu stvaranju sudjelovali su i inženjeri za aerodinamiku. Grudnjak je napravljen najnovijom tehnologijom A2S, što znači da se sastoji od samo jedne komponente, a ne kao većina, od više materijala. Većina grudnjaka je napravljena slojevito, od postavljenih umetaka ili košarica ispunjenih zrakom. 

- Košarice grudnjaka su u obliku šalice za razliku od drugih grudnjaka koji imaju nedefinirani oblik koji se lako miče i postane neudoban. Novom je tehnologijom stvoren grudnjak koji savršeno prati liniju ženskog tijela i podiže poprsje - tvrdi inženjer aerodinamike koji je dizajnirao grudnjak, Antonio Padula. 

Grudnjak je nastao zbog činjenice da više od polovice žena nije zadovoljno veličinom svog poprsja. Gotovo 75 posto žena u dobi od 20 do 29 godina svaki dan nosi push up grudnjak, a 48 posto njih želi veće poprsje. Oko 11 posto žena želi kirurški povećati grudi, a 10 posto njih je isprobalo kremu za črvšće grudi. Mlade majke najviše zabrinjava izgled grudi, a gotovo 69 posto njih bi željelo promijeniti izgled svog dekoltea. 

Grudnjak je idealan za 15 posto žena koje smatraju da je push up neudoban te 18 posto onih koje smatraju da nema nikakav učinak. 

- Abracadabra grudnjak je jednako čaroban kao što mu i ime govori. Osim što je izuzetno udoban, povećava poprsje za dva broja - ističe direktorica Fiona Lambert. 

Grudnjak možete kupiti na stranicama internet stranicama tvrtke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj