Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jarcima posao iznad svega, prijateljstvo važnije od ljubavi

Jarcima posao iznad svega, prijateljstvo važnije od ljubavi
4

Jarcima je ljubav na zadnjem mjestu. Nešto zanimljivija bit će jesen jer ćete se uplesti u tajnu vezu. Susreti će biti strastveni, a tajanstvenost će biti dodatni začin

VIDEO

Na ljubavnom planu ove godine neće biti većih promjena. Sve će ići uobičajenim tijekom, a vaša pažnja uglavnom će biti usmjerena na egzistencijalne stvari. Veći dio slobodnog vremena provodit ćete s prijateljima i prilično ćete se dobro zabavljati. Slobodnima će ljeto donijeti nekoliko prilika za kraće ljubavne avanture. Ljubavne ponude pristizat će sa svih strana pa ćete se ponekad osjećati kao najpoželjnija osoba na svijetu. No, kako vrijeme bude prolazilo, postajat će vam jasno da neke veze nemaju budućnost. Ipak, u listopadu ćete se povezati s jednom privlačnom osobom. Iz određenih razloga vezu ćete morati držati u strogoj tajnosti pa čak ni vaši najbolji prijatelji neće ništa znati o tome. Vaši susreti bit će vrlo strastveni, a povrh svega će vas zabavljati ta tajanstvenost. Kraj godine bit će sličan kao i početak - gotovo u potpunosti bit ćete zaokupljeni poslom i svojim ambicijama. Dobro ćete se osjećati i ljubav vam neće nedostajati.

ZAVOĐENJE

Zavodeći Jarca nemojte se razbacivati velikim riječima. Kad je posrijedi ljubav, za njega su djela važnija od riječi. Odvedite ga nekamo nasamo i iskažite mu posebnu pažnju. U neobaveznom razgovoru pohvalite njegove sposobnosti i istaknite kako je lijepo što se možete osloniti na njega. Poštujte njegovu konzervativnost i potrebu za materijalnom sigurnošću.

U KREVETU VOLE

Iako ostavljaju dojam racionalnih i pomalo hladnih osoba, u krevetu Jarčevi postaju izuzetno strastveni i skloni eksperimentiranju. Ta preobrazba ponekad iznenadi njihove ljubavnike koji su ih doživjeli potpuno drugačije. Iako se na prvi pogled čini da ne vode glavnu riječ u seksu, vrlo brzo postaje jasno da sve imaju pod kontrolom.

Ljubav je igra koja se može igrati udvoje tako da oboje pobijede
Eva Gabor, američka glumica

LJUBAVNI SAVJET

ON: Proširite krug prijatelja. Inzistiranjem na istim osobama uskraćujete si važna nova iskustva.

ONA: Svakako naglasite svoju ženstvenost. Osjećat ćete se puno opuštenije i sve će biti jednostavnije.

IDEALAN PARTNER: BIK

Jarčevi su oduševljeni Bikovom pažljivošću. Izvrsno se razumiju i kod njih rijetko dolazi do svađa.

NAJGORI PARTNER: LAV

Između Jarčeva i Lavova prije ili kasnije dođe do svađa. Ne mogu dugo biti zajedno.

SLOBODNJACI

Iako ćete svima govoriti kako biste voljeli imati strastvenu vezu, to zapravo neće biti istina. Goleme količine energije ulagat ćete u poslovne projekte. Tek najesen upoznat ćete dragu osobu, ali ta veza neće dugo trajati.

U VEZI

Početkom ljeta vaša će se veza naći pred velikim iskušenjima. Odnosi s voljenom osobom će se pogoršati, osjećat ćete kako se udaljavate. No, nakon samo nekoliko iskrenih razgovora, sve će opet doći na svoje mjesto.

IDEALNO PUTOVANJE

Ovo bi za vas mogla biti godina druženja i putovanja. Zaboravite ono što je bilo i prepustite se novim iskustvima. Ako imate dovoljno novca, otputujte u Meksiko i Čile, a ako nemate, možete se odlično provesti i u Bosni. Od gradova koji nude uživanje za vas bi bili Oxford i Mexico City, a dobar je izbor i New Delhi. Jarcima u vezi godit će i kratka putovanja s partnerom. Wellness-vikend u nekom od spa-centara pomoći će kad dođe do problema u komunikaciji.

DOBAR DAN: 15.7.2011.

Danas bi mogla početi jedna zanimljiva veza. Sve će vas dobro zabavljati.

DOBRO RAZDOBLJE: listopad, studeni

Konačno ćete doživjeti nešto što ima veze s ljubavlju i što će vam uzburkati strasti.

LOŠ DAN: 22.4.2011.

Osjećat ćete veliki umor, a dolazit ćete u kontakt s dosadnim ljudima. Neće vam biti lako.

LOŠE RAZDOBLJE: ožujak, travanj

Bit ćete potpuno zaokupljeni poslom i u velikoj ćete mjeri zanemarivati svoje osjećaje.

OSOBINE 

Jarci su u ljubavi izbirljivi i neće lako pasti na svaku priču koju im prodajete, posebno žene. Uporni su, ambiciozni i praktični. Oko sebe uvijek imaju vjerni krug prijatelja.

Cijene tradicionalne vrijednosti, a obitelj i dom vrlo su im važni. Na pripadnike ovoga znaka uvijek se možete osloniti jer su pouzdani i disciplinirani.

Poznati Jarci

Kate Moss 16.1.1974.

Orlando Bloom 13.11.1977.

Jude Law 29.12. 1972.

Janica Kostelić 5.1.1982.

Ricky Martin 24.12.1971.

Vanessa Paradis 22.12.1972.

Michell Obama 17.1.1964.

Sienna Miller 28.12.1981.

Antonija Stupar Jurkin 4.1.1982

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju