Obavijesti

Lifestyle

Komentari 79

'Je li normalna? Moja zaručnica želi tetovažu s imenom bivšeg'

'Je li normalna? Moja zaručnica želi tetovažu s imenom bivšeg'

Njegova zaručnica ostala je shrvana kada je saznala da je njen bivši, s kojim je nakon prekida ostala u prijateljskim odnosima, preminuo. Zbog toga je odlučila tetovirati njegovo ime s čim se ne slaže njezin zaručnik

VIDEO

Zaprepašteni muškarac obratio se svojim pratiteljima na Redditu gdje ih je pitao je li pretjerao kad je rekao svojoj zaručnici da će odgoditi vjenčanje ako ona odluči tetovirati ime svog bivšeg dečka.

Napisao je da njegova zaručnica želi tetovirati njegovo ime na lijevom zapešću. On je objasnio kako je ona bila shrvana kada je prošli mjesec njezin bivši preminuo.

Njih dvoje ostali su prijatelji nakon prekida te su također imali iste prijatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO (o zaljubljenosti):

Pokretanje videa...

00:41

- Kada je čula tu vijest nije mogla prestati plakati. Rekla je da želi neko vrijeme posvetiti sebi da obradi ono što se dogodilo pa je otišla kod sestre. Pričala bi sa mnom svaku večer i rekla bi da se uskoro vraća kući. Nisam je požurivao ili nešto slično, umjesto toga, pitao bih je je li joj nešto treba - napisao je ovaj muškarac i dodao:

- Došla je kući tri tjedna kasnije i djelovala je smirenije nego prije. Ostala je u kontaktu s njihovim zajedničkim prijateljima koji su planirali nešto učiniti u njegovu čast - rekao je.

Ali, kada mu je rekla što planirala napraviti u sjećanje na svog bivšeg, nije mogao vjerovati.

- Razgovarala je sa mnom i rekla mi da planira tetovirati njegovo ime na zapešću. Bio sam zatečen. Pitao sam je otkud joj ta ideja. Napala me i rekla mi da joj se činim čudnim. Dodala je da bih znao kako se ona osjeća da sam i sam izgubio neku voljenu osobu - ispričao je muškarac.

On je svojoj zaručnici rekao da će odgoditi vjenčanje, koje je trebalo biti u siječnju, dok ona ne preispita svoju odluku o tetoviranju. Nije to dobro podnijela i vratila se sestri. Muškarac je na Redditu upitao svoje pratitelje je li pretjerao sa svojom odlukom, piše Mirror.

- Nemoj se vjenčati s tom osobom - bio je jedan komentar.

- Žao mi je, ali njena tetovaža će vas podsjetiti na njenog bivšeg svaki put kad je vidite i to do kraja života. Ne! - dodao je drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku