Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jedino kada volimo znamo zašto smo stvoreni i za što smo stvoreni!

Stvoreni smo da bismo živjeli ljubav!

Foto: Knjige
0 komentara

Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega… Ovo je novo i dopunjeno izdanje najprodavanije hrvatske knjige o ljubavi i odnosima koja odgovara na sva ključna pitanja o ljubavi.

Ljubavologija nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života. Kada bi postojala znanost o ljubavi, ova bi knjiga bila udžbenik!

O autoru:

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom.

Oženjen je i ponosni tata devetogodišnje djevojčice.

Knjigu potražite u prodaji na svim kioscima po cijeni 59,00 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message