Lifestyle

Komentari 17

Jednojajčane blizanke nisu se vidjele 200 dana: Njihov susret svima je izmamio suze na oči...

Jednojajčane blizanke nisu se vidjele 200 dana: Njihov susret svima je izmamio suze na oči...

Rođene sa samo 30 tjedana, jednojajčane blizanke Cora i Miller odvojene su tri tjedna nakon rođenja, a njihov susret nakon više od 200 dana pokazao je da vezu među njima ništa ne može uništiti

Cora i Miller McCoy nisu se vidjele više od 200 dana nakon što su se rodile u 30. tjednu, sa zdravstvenim stanjima zbog kojih su trebale biti liječene u dvije različite bolnice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No sve je napokon došlo na svoje kada su se djevojčice, koje su odvojene tri tjedna nakon rođenja, vidjele u kardiološkom odjelu dječje bolnice u Atlanti.

Na preslatkoj fotografiji njihovog susreta, curice su pokazale da ništa ne može prekinuti njihovu sestrinsku vezu dok su se gledale u oči i držale se za ruke.

- Cora i Miller znaju par stvari o snazi. Zbog boravka na različitim odjelima, sestre se nisu vidjele više od 200 dana. Kad su se napokon spojile i instinktivno se odmah primile za ručice, nitko nije mogao suzdržati suze - napisali su uz objavljenu fotografiju službenici bolnice u Atlanti.

Tamo je bila i majka djevojčica, Lindsey McCoy.

- Srce mi je eksplodiralo od sreće - opisala je kako se osjećala u tom trenutku.

Blizankama je dijagnosticiran oblik sindroma blizanačke transfuzije i selektivno ograničenje intrauterinog rasta, što je utjecalo na njihov rast u maternici. Cora je rođena s 1615 grama, a Miller s tek 500 grama.

Miller se još oporavlja od operacije u bolnici,a obitelj se nada da će uskoro svi biti zajedno kod kuće, piše People.

Najčitaniji članci