Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Jednostavan trik ove je žene pomladio za barem 10 godina

Britanska vizažistica tvrdi da je ugradnja umjetnih trepavica posebno dobar izbor za mladolik izgled lica kod žena zrelije dobi. Pokazala je nekoliko primjera prije i poslije

VIDEO

Radi se o jednostavnom, bezbolnom tretmanu koji itekako može transformirati vaš izgled i pomladiti vas. Tajna je u umjetnim trepavicama koje 'podižu' i oblikuju oči na prirodan način, kaže Nicole Birtles iz Manchestera, vizažistica sa internetske stranice FalseEyelashes.co.uk

Ekstenzije i umjetne trepavice su prošlost! Stigle su kovrčave
Ekstenzije i umjetne trepavice su prošlost! Stigle su kovrčave

Ona tvrdi da je ugradnja umjetnih trepavica posebno dobar izbor za mladolik izgled lica kod žena zrelije dobi. Pokazala je nekoliko primjera prije i poslije.

Caren Parry (50) iz Llandudna, grada u Velikoj Britaniji, ima problema sa obješenim kapcima pošto je koža izgubila elastičnost i podlegla gravitaciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Caren se odlučila za trepavice koje su kraće, ali guste tako da ih je ugodnije nositi. Sada je njezin izgled dramatičniji, a guste trepavice podigle su uglove njezinih očiju i prikrile sitne bore - objasnila je vizažistica.

Jane Evans (52) iz sjevernog Walesa ima oči duboko postavljene što znači da na kapcima ima puno prostora za nanošenje sjenila. Dulje umjetne trepavice daju dojam kao da oči nisu toliko duboko.

- Trepavice koje smo izabrali za Jane su dugačke i tanke tako da se ispod njih i dalje može vidjeti prekrasno svjetlucavo sjenilo. Dodatni bonus kod ovakvog tipa trepavica je stavljanje tuša na kapke - pojasnila je ova stručnjakinja.

Nakon liječenja glaukoma, ženi su tetovirali oči i poboljšali vid
Nakon liječenja glaukoma, ženi su tetovirali oči i poboljšali vid

Laura Collins (57) iz Kings Heatha ima manje kapke, ali sa dovoljno prostora između kapaka i obrva za stvaranje različitih izgleda očiju pomoću umjetnih trepavica. 

- Laurine oči su spuštene pa smo za nju izabrali podignute trepavice kako bi stvorili dojam uzdignutih uglova očiju. Ona voli nositi umjetne trepavice i u prošlosti je iskusila polutrajne, pa smo posegnuli za trepavicama koje imaju 3D efekt, a krajevi su im suženi - rekla je Nicole.

Rebekah Donaghoe (47) iz Selly Oaka ima manje oči sa spuštenim kapcima zbog čega joj oči ne dolaze do izražaja. Vizažistica je za nju odabrala tanke trepavice koje se šire na krajevima kako bi joj naglasila oči.

- Ovaj model umjetnih trepavica je lagan i ugodno ga je nositi. Osim toga, imaju tanku traku te ih je lakše staviti ženama koje imaju spuštene kapke - objasnila je, a prenosi Daily Mail.

Pogledajte kako to izgleda kada kozmetički tretmani pođu po zlu:

Pokretanje videa...

01:45

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru