Lifestyle

Komentari 0

Jednostavne bijele vjenčanice: Klasična elegancija bez ukrasa

Jednostavne bijele vjenčanice: Klasična elegancija bez ukrasa

Mnoge su dame izabrale minimalistički stil vjenčanice, među njima Maghan Markle, Ellie Goulding, Miranda Kerr i princeza Eugenie, koje su na veliki dan zabljesnule u jednostavnom satenu

Svijet vjenčanica nerijetko je optočen čipkom i kristalima, no neke od mladenki do oltara su prošetale u jednostavnim kreacijama.

Meghan Markle i njezin Givenchy odabir postavio je trendove u svijetu vjenčanica, a sama je haljina imala formu strukirane krinoline i otvora u obliku lađe.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanja u doba korone

Miranda Kerr izabrala je Dior vjenčanicu, njezina je haljina bila napravljena od sjajnog satena, a tekstura minimalno ukrašena. Kroj je zatvoren, a suknja se širi u krinolinu. 

Ellie Goulding nosila je Chloe vjenčanicu ravnog kroja, zatvorenog tipa, s malim viktorijanskim ovratnikom i elegantnim ramenima. Tekstura je decentno obogaćena biserima.

Princeza Eugenie imala je super jednostavnu haljinu s velom, a od detalja isticao se elegantan dekolte i verzija kragne koja je pokrivala ramena.

Jedna od najpoznatijih jednostavnih vjenčanica svakako je haljina Narcisca Rodrigueza, koju je na veliki dan odjenula Carolyn Jeanne Bessette-Kennedy.

Sličnu kreaciju kao Kennedy, odjenula je kćerka bivšeg američkog Predsjednika Georgea W. Busha, Barbara Bush, s potpisom Vere Wang.

Olivia Palermo zaobišla je klasične trendove i izabrala komplet neutralnog dizajna, koji je osmislila Carolina Herrera.

Najčitaniji članci