Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Jennifer Lopez otkrila je tajnu svog sjajnog tena: Voda, san...

Jennifer Lopez otkrila je tajnu svog sjajnog tena: Voda, san...
1

Kao mnogi poznati i slavni, Jennifer blistavu kožu pripisuje svježim namirnicama, a posebice voću i povrću. Puno vode i svježa hrana tajna su njezine lijepe kože

VIDEO

Mnogi zavide blistavoj koži pedesetogodišnje glumice, a ona pak kaže kako je tajna njezine kože prije svega dobar i kvalitetan san, kaže Women's Health. 

- Tijelu prije svega treba dovoljno sna. U idealnom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna - kaže J.Lo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:40

1. Svježe namirnice

Kao mnogi poznati i slavni, Jennifer blistavu kožu pripisuje svježim namirnicama, a posebice voću i povrću. Puno vode i svježa hrana tajna su njezine lijepe kože. 

2. Izbjegava pušenje i alkohol

- Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti si dovoljno sna - rekao je njezin zaručnik Alex Rodriguez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

3. Vjeruje da je ljepota stanje uma 

- Mislim da ljepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti tijelo s duhom. Vjerujem u meditiranje i da kada ste sretni i osjećate radost da zračite ljepotom - kaže glumica.

4. Smatra da je zaslužna i genetika

Ako mislite da je J.Lo jednostavno rođena s lijepom kožom, niste u krivu. Izjavila je da ima dobre gene te da joj su joj majka i baka imale divnu kožu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

5. Ima par trikova

Ima svoje rituale koje ni u kojem slučaju ne preskače. Uvijek temeljito čisti lice nakon vježbanja za čiste pore i zdravlje kože. Nikad ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku. Kaže da koristi i noćne kreme kako bi koža bila dobro hidratizirana. Po danu uvijek nanosi kremu sa zaštitnim faktorom. Tajna je i u korištenju Glikolne kiseline za postizanje zdravog sjaja i čiste kože. Trudi se nositi što manje šminke. Kada ne radi rijetko je stavlja. 

6. Vjerna je određenim brendovima

Glumica je vjerna nekim kremama koje i reklamira pa tako kaže da koristi Lancer za čišćenje lica i kremu. Njezin vizažist Scott Barnes rekao je da koristi La Mer kremu, a za brončani sjaj Serge Lutens Blusher.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite