Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Jeste li ikada kušali pečene rotkvice? Okus je fantastičan

Sada imate priliku jesti rotkvice na sasvim drugačiji način. Iako su svježe vrlo ukusne i hrskave, i pečene će vas ostaviti bez teksta svojim bogatstvom okusa i mirisa

Foto: Dreamstime
3 komentara

Sastojci:

  • 24 crvene rotkvice
  • žlica suncokretovog ulja
  • pola žličice soli
  • svježe mljeveni crni papar
  • 2 žlice  neslanog maslaca
  • veliki češanj češnjaka, nasjeckani
  • pola žličice sjemenki kima

Foto: Dreamstime

Postupak:

Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva. Rotkvice prepolovite pa pecite u pećnici na ulju, dodajte sol i biber. Pecite 20-ak minuta dok ne postanu mekane. Dok se peku, u tavi otopite maslac, dodajte češnjak i kim te prodinstajte oko 3 minute neprestano miješajući, dok češnjak ne poprimi zlatno žutu boju. Pazite da ne izgori!

Aromatizirani maslac prelijte preko pečenih rotkvica i poslužite dok je vruće, prenosi mindbodygreen.com.

shutterstock VRLO ZDRAVA NAMIRNICA Blagodati kukuruzne krupice: Jeste li kušali pohanu palentu?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message