Lifestyle

Komentari 31

Jeste li znali da je i to posao? Bogatašima imenuje bebe za 'samo' 70.000 kuna po djetetu

Jeste li znali da je i to posao? Bogatašima imenuje bebe za 'samo' 70.000 kuna po djetetu

Budući roditelji plaćaju više od 10.000 kuna 'profesionalnim nazivateljima djece' čiji posao je odabrati savršeno ime za njihovu bebu. Najpoznatija od njih je Taylor A. Humphrey

Amerikanka Taylor A. Humphrey (33) je pomogla imenovati više od 100 beba u 2020. godini, zaradivši više od milijun kuna (150.000 dolara). Neki uspaničeni roditelji joj plate 70.000 kuna (10.000 dolara) kako bi im Taylor pomogla da se odluče za besprijekorno ime za dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: Bebu zove majmunčićem?

- Ako pogledate najpopularnija imena za bebe, to je tako izdajnički znak naših kulturnih vrijednosti i težnji - rekla je Taylor za New York Post.

Poduzetnica iz New Yorka, koja nema djece, sebe oglašava kao 'strastvenu spisateljicu i pripovjedačicu' koja je 'vješta u brendiranju, marketingu i društvenim medijima'.

Bivša studentica Sveučilišta u New Yorku je radila s parovima kao 'matchmaker', prikupljala novce za razne akcije i bila organizator evenata. Prema njezinom profilu na LinkedInu, ona se također 'bavi reikijem' te je 'napisala je dva dugometražna scenarija i jedan TV pilot koji istražuju religiju, duhovnost, znanost, futurizam i bezuvjetnu, trajnu prirodu ljubavi'.

Međutim, Taylor je rekla da je oduvijek bila opsjednuta imenima za bebe i da je konačno pronašla svoj pravi poziv kada je 2015. osnovala svoj posao 'What's In a Baby Name'.

Ovisno o tome koliko budući roditelji plaćaju, njezine usluge 'sežu od telefonskog poziva i popisa imena po narudžbi do genealoške istrage' s ciljem otkrivanja starih obiteljskih imena.

Nedavno je inovativna poduzetnica odabrala ime za bebu Parks roditeljima koji su se prvi put poljubili u gradu Parker.

U međuvremenu, Humphrey je također savjetovala zabrinutu majku koja je razmišljala o promjeni imena svoje kćeri - Isla - jer se ono stalno pogrešno izgovaralo. Plaćena je jer je rekla mami da se drži škotskog imena.

Taylor također vodi popularni TikTok račun, gdje često nudi besplatne savjete.

Poduzetnica je rekla da joj se često obraćaju roditelji koji dobivaju treće ili četvrto dijete i očito su ostali bez ideja za imena.

U nedavnom videu na TikToku, Taylor je savjetovala mamu koja čeka treću bebu i treba joj ime koje bi bilo u skladu s imenima njezina dva starija sina, Emmeta i Millera.

Najbolji odabiri koje je ponudila ženi su bili: Grady, Wilson, Waylon i Fletcher.

Iako bi neki mogli optužiti parove za lijenost zato što nekome plaćaju da imenuje njihovo dijete, Humphrey inzistira da su roditelji koji plaćaju jednostavno tjeskobni perfekcionisti.

A ako se ipak ne odluče na imena koja je ponudila. kaže da bebe često imaju dva imena, od kojih je srednje njezin izbor. 

- Ponekad vidite ime kao što je Brave na mom popisu i pomislite: 'Nema šanse da ću nazvati svoje dijete Brave' - objasnila je Humphrey i dodala da u tom slučaju 'ne bi bilo loše staviti to ime na popis mogućih srednjih imena djece'. 

POGLEDAJTE VIDEO: DOM DAVORA BRUKETE