Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Jesu li madeži rane iz prošlog života ili predznak sudbine?

Jesu li madeži rane iz prošlog života ili predznak sudbine?
1

Tumačenje madeža  ovisi o dva čimbenika – o dijelu tijela na kojemu se madeži nalaze te o njihovom fizičkom izgledu - veličini, obliku, boji i dlakavosti. Otkrijte što vaši znače

VIDEO

Koža je poput slikarskog platna, a čitanjem „motiva“, odnosno madeža koji su na njoj ucrtani rođenjem, moguće je proniknuti u tajne vlastite sudbine. 

Gotovo 80 posto ljudi rađa se s nekim oblikom madeža te ih većina na tijelu postoji od rođenja ili od ranog djetinjstva. U prosjeku, na koži imamo 20 do 30 madeža. Znanost tvrdi - riječ je o nakupinama pigmentiranih stanica ili pak o masi sitnih krvnih žilica u koži.

Roditeljima se pak više sviđaju „bajkovita“ objašnjenja pa madeže na koži beba nazivaju poljupcima anđela ili ugrizom rode. Ono što je posebno zanimljivo jest da na svijetu, među 7 milijardi ljudi, ne postoje dvije osobe koje imaju jednak raspored madeža na koži. Čak i blizanci imaju svoju, jedinstvenu „mapu“ madeža. Oni tako svakome od nas daju dozu individualizma te nas, baš kao i otisci prstiju, čine unikatnim primjerkom.

Madeži su stoga od davnina pobuđivali velik interes te se oko njih isprepliće čitav niz različitih teorija i vjerovanja. U srednjem se vijeku tako vjerovalo da su mrlje i točke na koži sotonski žigovi. Žene, čije je tijelo bilo prekriveno mnoštvom madeža, smatrane se družbenicama vraga te su ih spaljivali na lomači.

One pak koje su imale madež na skrivenim mjestima, primjerice ispod pazuha, smatralo su bludnicama. No to se mišljenje s vremenom radikalno promijenilo te su madeži u doba renesanse postali vrlo popularni. Smatrani su simbolom šarma i jedinstvenosti te su pariške dame na svojim licima čak crtale lažne madeže. Na balovima, madež na čelu je bio poruka da je mlada djevojka spremna za strastvenu avanturu. 

Madeži označavaju i žudnje?

U Španjolskoj, Italiji i arapskim zemljama različito se kaže madež no sve tri riječi (antojos, voglie i wiham) imaju isto značenje – „žudnja“. U tim se zemljama naime vjerovalo da madeži na bebinu tijelu simboliziraju neostvarenu želju koju je majka imala tijekom trudnoće. Postojale su i pretpostavke da su madeži na djetetu nastali jer je trudnica doživjela stres ili buru snažnih emocija ili pak stoga što je gledala polumjesec ili jela crvene namirnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U indijskoj se i kineskoj astrologiji madeži pak tumače kao predskazatelji budućnosti te su upravo oni temelj jednog od drevnih oblika proricanja sudbine. Smatralo se da su na tijelu nastali pod astrološkim utjecajima u vrijeme poroda ili u trenutku začeća. Utjecaj planeta, Mjeseca, Marsa, Saturna i Urana.

Počinje u vrijeme formiranja fetusa u majčinoj utrobi, no pri tom nemaju sve planete jednako snažan utjecaj. Vjerovalo se stoga da raspored i pozicija madeža ovise o tome koje planete na fetus imale jači, a koje slabiji utjecaj. Primjerice, kada je Saturn pozicioniran u Ovnu, nastaju crni madeži na glavi. Ako su znak i planeta koja utječe na fetus muškoga roda, formirat će se madeži na desnoj, a ako su znak i planeta ženskog roda na lijevoj strani tijela.

Primjerice, kombinacija Marsa (muška planet) i Venere (Ženska planeta) u Škorpionu (ženski znak koji predstavlja genitalije) stvara madež na genitalijama. Ako je Mars jak, madež će biti na desnoj strani, a ako je jaka Venera na lijevoj strani. Smatralo se da su i boje madeža također određene bojama planeta te da je primjerice, Saturn zaslužan za crne, a Mars za crvene madeže. 

Veliki madeži imaju i veću snagu

Stoljećima su ljudi, istražujući ta obilježja na tijelima, promatrali njihov oblik, mjerili ih, uspoređivali te ih povezivali s osobinama i događajima, ljudskim karakterom i sudbinama. Tumačenje madeža  ovisi o dva čimbenika – o dijelu tijela na kojemu se madeži nalaze te o njihovom fizičkom izgledu - veličini, obliku, boji i dlakavosti. Što je madež veći, to je veća i njegova snaga u predskazivanju dobrog ili lošeg. To znači da veliki madeži otkrivaju mnogo više detalja o sudbini nego mali.

Oblik madeža i boja madeža

Smatra se da okrugli i duguljasti madež simboliziraju sreću, tim više ako su ispupčeni i izražajni, dok je madež izraženih kutova ili ravne jedne strane simbol nesreće. Madeži u obliku kvadrata u početku života ne donose mnogo dobra, no kasnije se stvari okreću na bolje.

Trokutasti madeži simboliziraju sudbinu protkanu mješavinom dobrog i lošeg, a cik-cak madeži su znak loše sreće. Što je na madežu više dlačica to se on smatra nesretnijim, dok se madeži bez dlačica smatraju pozitivnim znakom. Dlakavi se madeži tumače kao predznak financijskih problema, a madeži bez dlačica znak dobre financijske situacije, pa čak i izobilja.

Kada se radi o boji, smatra se da blijedi, žućkasti, zelenkasti, svjetlo smeđi ili crveni te madeži boje meda imaju pozitivno značenje. Što je madež tamniji to je i njegov negativan utjecaj veći te se smatra da crni madeži nisu sretan znak. 

Osim oblika, veličine i boje u proricanju sudbine vrlo je važno uzeti u obzir i mjesto na tijelu na kojem se madež nalazi.


MADEŽ NA PRSIMA

Ukoliko je smješten na desnoj strani, pretkazatelj je ekstremne sreće te je moguće da će muškarac ili žena koji imaju madež na tom mjestu steći golemo bogatstvo i poštovanje okoline. No, na vrhuncu sreće je moguć nagli obrat te uslijed iznenadnih i nepredviđenih okolnosti, mogu doživjeti sramotu i financijske probleme te zaglibiti u siromaštvu. Madež na desnoj strani prsa znak je i da ćete imati više ženskih potomaka.

Madež na lijevoj strani prsa otkriva inteligentnu osobu koja može imati financijskih problema te nema dobar odnos s rodbinom i prijateljima. Ukoliko muškarac ima mladež na lijevoj strani prsa, imat će sreću u poslu i u životu općenito. On je pouzdan i vrlo ambiciozan no i sklon lagodnom životu i brzom zaljubljivanju. Suosjećajan je i velikodušan no nedostaje mu odlučnost i postojanost. Žena koja ima madež na lijevoj strani prsa u ljubavi je strastvena i iskrena, no sklona depresiji.

U želji da ne učini nešto što će kasnije požaliti, oprezna je kada se radi o povjerenju i iskazivanju emocija. Madež u sredini muških ili ženskih prsa znak je da osoba neće uživati u bogatstvu, no neće ni oskudijevati. Ipak, ukoliko ne pripazi mogući su i ozbiljni financijski problemi i veliki dugovi.


PAZUH - Madež ispod desnog pazuha predstavlja želju za bogatstvom, a madež ispod lijevog izraženu žudnju za suprotnim spolom.

RAME - Madež na ramenu pretkazuje život obilježen napornim radom s mnogo nedaća. Madež na desnom ramenu imaju hrabre i odvažne osobe koje vrlo predano obavljaju svoj posao. Madež na lijevom ramenu otkriva lakozapaljivu narav i osobu sklonu svađama. 

RUKE – Madež na desnoj ruci nagovještava uspjeh u privatnom i poslovnom životu. Imaju ga uporne i inteligentne osobe koje su sposobne obaviti bilo koji zadatak. Madež na lijevoj ruci znak je želje za bogatstvom, no ma koliko se trudila, osoba ostaje prosječnog imovinskog stanja što uzrokuje tjeskobu. Madež na stražnjoj strani lijeve i desne ruke otkriva osobu koja će u životu postići velik uspjeh zahvaljujući svojim prirodnim talentima. Ako je pak madež samo na lijevoj ruci, to umanjuje predznak za sreću.

Madež na lijevom ili desnom laktu pretkazuje uspjeh i bogatstvo. Odaje osobu koja voli likovnu umjetnost, rado pomaže drugima, ali i dobiva pomoć okoline. Ako se nalazi na lijevom ili desnom zapešću, madež pretkazuje siromašno djetinjstvo, ali i zanimljivu i uspješnu karijeru. Osobe koje imaju madež na zapešću obdarene su inteligencijom i talentima koji im osiguravaju uspjeh i sreću u životu. Vrlo su predani poslu, a mnogi postaju književnici ili slikari te im se prihodi povećavaju tek u zrelim godinama. ladež na bilo kojem dijelu dlana i prsta, nije dobar znak te ukazuje na različite prepreke u životu.

MADEŽ NA TRBUHU - ukazuje na lijenost, aljkavost, sebičnost i pohlepu. Ako se nalazi na desnoj strani trbuha pretkazuje dobru zaradu i slabost na suprotni spol. Madež na lijevoj strani trbuha imaju ljubomorne osobe koje vole laku zaradu, a blizu pupka bučne osobe pred kojima je luksuzan život. 

REBRA – madež na desnoj strani rebara otkriva neiskrenu osobu koju muče brojni strahovi te ukazuje na indolentnost, nemar, pomanjkanje inteligencije te tvrdoglavost. Ako je pak madež na lijevoj strani te su karakteristike nešto ublažene, a temperament je oplemenjen dobrim smislom za humor. 

LEĐA - Madež na leđima otkriva otvorenu, iskrenu i velikodušnu osobu koja se voli istaknuti u društvu. Madež na desnoj strani leđa znak je hrabrosti i dobrog zdravlja, a madež na lijevoj strani otkriva izraženu diplomatsku crtu. Ako je madež vrlo nisko na leđima ukazuje na romantičnu crtu, senzualnu prirodu i ljubav prema luksuzu. Oni koji imaju madež tik uz kičmu uživat će ugled i slavu, a smiješi im se i briljantna liderska karijera te ministarska fotelja. 

Fotolia



STRAŽNJICA - Madež na stražnjici ukazuje na mudrost i kreativnost, a mnogi koji ga imaju postaju umjetnici. No ako je na lijevoj polovini stražnjice pretkazuje skroman, često i siromašan život. Madež na spolnim organima predstavlja jak libido i pretjeranu želju za seksom te oni koji ga imaju nerijetko uz partnericu imaju u ljubavnicu.

NOGE – Mladež na bilo kojem dijelu potkoljenice ukazuje na indolentnost, sebičnost, lijenost, i pomanjkanje osjećaja prema drugima. Ako je na desnoj potkoljenici pretkazuje uspjeh u svim pothvatima i moguću političku karijeru, a madež na lijevoj potkoljenici česta poslovna putovanja i bogat društveni život s mnoštvom prijatelja.

Mladež na bedru odaje toplu osobu punu entuzijazma. Muškarac ili žena koji imaju po jedan madež na lijevom i desnom bedru imat će mnogo jakih i zdravih potomaka koji će također imati brojno potomstvo. Madež na desnom bedru je simbol hrabrosti, pretkazuje napredak, sretan brak i priliku za odlazak u inozemstvo.

Ako je na lijevom bedru ima obrnuto značenje te je upozorenje da možete doživjeti financijski gubitak, nepravdu, neuspjeh te se suočiti s odbacivanjem i usamljenošću. Označava i nadarenost za umjetnost.

Madež na desnom koljenu pretkazuje sretan brak i skladan bračni život, bez mnogo trzavica i stresa te bez većih novčanih poteškoća. Ako je madež na lijevom koljenu obilježava osobu koja je često nepromišljena i brzopleta, zbog čega nerijetko požali, no u srcu je pravedna, a po prirodi ljubazna i suosjećajna.

Madež na gležnju odaje profinjenost i dozu sujete. U žena je znak marljivosti i neovisnosti te optimizma, velike energije i sposobnosti koju prati i doza hrabrosti. Madež na desnom gležnju označava osobu koja razborito planira budućnost te ima izražen dar govora. Madež na lijevom gležnju označava manje pričljivu osobu koja će se u jednoj fazi života suočiti s pravnim problemima.

STOPALA - Madež na desnom stopalu otkriva strast prema putovanjima i umjetnosti te je obilježje dobrog supružnika i skladnog obiteljskog života. Madeži na oba stopala također obilježavaju osobu koja uživa u ljubavi prema putovanjima. Ako je madež na lijevom stopalu ukazuje na razvijen intelekt, brzo razmišljanje i dobro razvijen osjećaj za smisao. On je i upozorenje da bi njegov nositelj mogao imati probleme s bračnim partnerom ili financijske poteškoće te na svojoj koži osjetiti gnjev drugih.

GLAVA - Prema drevnom kineskom vjerovanju, poseban značaj u otkrivaju osobina ličnosti i proricanju budućnosti imaju madeži na licu i glavi. Madež na desnoj strani tjemena predskazuje sjajnu političku karijeru. Kinezi su vjerovali da će, ako je taj mladež crven ili zelenkast, njegov nositelj postati važan poslovni lider, ministar ili čak predsjednik države. Imat će uspjeha u svemu što radi te će uživati ugled i društveni status.

Actress Natalie Portman arrives at the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

Madež na lijevoj strani glave otkriva da će osoba imati dovoljno novca, neće zakoračiti u brak te će provesti život u lutanju. Vrlo je moguće da će se posvetiti duhovnom životu. Ako je madež na stražnjoj strani glave, predskazuje jako dobru financijsku situaciju, no ne i ugled u društvu.

ČELO - Madež na desnoj strani čela smatra se znakom izuzetnih sposobnosti i mentalne snage te je izvjesno da će onaj tko ga ima uživati ugled u društvu, napredovati, obogatiti se te mnogo putovati. Ako je pak madež na lijevoj strani čela, njegov nositelj je sebičan i ne uživa poštovanje okoline. Nesvjestan je vrijednosti novca te živi rasipno, van okvira svojih mogućnosti. Madež na sredini čela pretkazuje velik uspjeh u svim poslovima koji se tiču srca te će žene imati desetke obožavatelja i udvarača, a muškarci će karizmu Don Juana.

LICE - Madež na desnoj sljepoočnici predskazuje rani brak i mogućnost neočekivanog priliva novca. Ako je na lijevoj sljepoočnici također je izvjesno naglo bogaćenje, ali i gubici u poslu te antipatije okoline.

Madež na desnom obrazu odaje osjetljivu osobu koja izuzetno poštuje roditelje i rodbinu. Predskazuje sretan i uspješan brak te dug život. Što je madež bliže ustima to će bogatstvo i sreća koju će donijeti supružnik biti veći.  Sretni posjednik madeža na ovom dijelu tijela  nikada neće imati financijskih problema. Madež na lijevom obrazu obilježava introvertiranu i često arogantnu osobu. Taj je madež predznak brojnih problema koji će stajati na putu sreće i uspjeha.

Evas Mendes celebrates launch of upcoming New York & Company Collection - New York

Tko ima mladež na lijevom obrazu u životu će voditi mnoge bitke te su mu potrebni hrabrost, upornost i jaka volja. Onaj tko posjeduje te vrline u dovoljnim količinama ima velike šanse da iz tih bitaka izađe kao pobjednik te da izgradi karijeru i doživi sreću u starim danima za koju su uvelike zaslužna djeca. No, oni koji su slabiji i nesigurni u sebe teško će držati glavu iznad vode, uvjereni da je sudbina protiv njih.

Madeži na obje strane brade obilježje su miljenika sudbine kojima sve ide od ruke. Čak i ako ne ulažu mnogo truda, bogate se i napreduju te uživaju ljubav i poštovanje okoline. Madež točno u sredini brade otkriva bahatu osobu koja uživa brojne pohvale drugih. Madež na desnoj strani brade ukazuje na razvijeno logičko razmišljanje i izraženu diplomatsku crtu. Oni koji ga imaju uvjerljivi su govornici, jako dobro zarađuju te lako stječu ugled i slavu.  Madež na lijevoj strani brade otkriva izravnu, nerijetko i svadljivu osobu koja ne nailazi na simpatije ljudi te nekontrolirano troši.

Madež na desnoj obrvi pretkazuje avanture te sretan i rano sklopljen brak i sreću nakon vjenčanja. Ako je mladež na lijevoj obrvi sudbina nije tako sretna, izgledni su problemi na poslu  i loše raspolaganje novcem. Madež između obrva, ukazuje da onaj tko ga ima posjeduje kvalitete vođe te će steći bogatstvo, ugled i slavu. Muškarci koji imaju mladež između obrva vole luksuz i žene. 

Madež u vanjskom kutu oka otkriva velikodušnu, mirnu i štedljivu osobu. Madež kod desnog oka pretkazuje lako zarađen novac i iznenadno bogatstvo iza kojega ne stoji rad nego sreća. Mladež kod lijevog oka otkriva arogantnu osobu sklonu ilegalnim poslovima. Mladež u unutrašnjem kutu oka pretkazuje tugu zbog gubitka bliskih rođaka te je upozorenje roditelju da s posebnom pažnjom motri i čuva svoju djecu. 

Madež na desnom kapku otkriva ponosnu osobu koja je svjesna vlastite vrijednosti te pretkazuje postepeno bogaćenje. Madež na lijevom kapku pretkazuje oskudnu zaradu, zbog čega vlasnik ovog madeža može postati sklon zavisti i ljubomori. Madež na unutrašnjem dijelu gornjeg kapka predznak je sreće i bogatstva, dok mladež  na unutrašnjoj strani donjeg kapka predskazuje probleme i nesreću.


Madež na nosu je iznimno sretan znak. Onaj tko ga ima uživat će u uspjehu i napretku, a sve što poduzme imat će dobar ishod. Izvjesna su i daleka putovanja i česte promjene sredine. Ako je mladež na vrhu nosa otkriva osobu koja brzo razmišlja, često pobjeđuje druge, ima visoko samopoštovanje te naglu narav. Žena koja ima madež na jednoj strani nosa nerijetko je temperamentna, pohotna i razbludna. Madež na desnoj strani nosa znači dobru zaradu bez mnogo napora, a ako je na lijevoj strani nosa izgledi nisu sjajni, a mogući su i ilegalni poslovi. Madež na mostu nosa, između nosnica, predznak je gubitka novca i prepreka u dobivanju posla. Madež ispod nosa otkriva jak seksualni nagon i pretkazatelj  je brojne obitelji s mnogo djece.

UHO - Madež bilo gdje na uhu pretkazuje dobru zaradu i luksuzan život, no često i opasne, nekontrolirane rashode. Oni koji imaju mladež sa stražnje strane uha u životu se drže običaja i tradicije. Madeži na oba uha ukazuju na nepromišljenost i bezobzirnost.

USNE - Madež na usnama otkriva ugodnu i optimističnu osobnost s dozom senzualnosti. Vlasnici tih madeža su gorljivi ljubavnici no postojanost im nije jača strana. Ljubitelji su dobrih stvari u životu i često se oglušuju na dužnosti ako one stoje na putu njihovom hedonističkom načinu života. Madež na donjoj usni imaju ljubitelji dobre hrane, glume i kazališne umjetnosti. Velik madež na donjoj usni je omen izražene senzualnosti.

Žena koja ga ima nerijetko je koketa bez srca, a i muškarac je sličnih osobina. Madež na gornjoj usni otkriva dobrotu, nježnost i profinjenost te senzualnost koju osoba kontrolira. Madež na unutrašnjoj strani gornje usne ukazuje na osobu koja vješto barata mantrama  i mističnim silama. Madež na unutrašnjoj strani  donje usne otkriva sklonost k alkoholu te je predznak mogućeg gubitka novac u špekulacijama. 

DPA/Pixsell

JEZIK - Madež na sredini jezika ukazuje na prepreke u obrazovanju, probleme s govorom i zdravljem. Madež na vrhu i vanjskom rubu jezika otkriva uvjerljivog i vještog govornika, inteligentnu osobu s izraženom diplomatskom crtom koja voli dobru hranu te djeci osigurava sigurnu budućnost.

ČELJUST - Madeži na obje strane čeljusti nisu sretan znak. Predznak su slabog i krhkog zdravlja te usporenog razvoja karijere. Madež je još jači pretkazatelj loše sreće ako je pozicioniran samo na lijevoj strani čeljusti.

VRAT - Madež na jednoj strani vrata predznak je velikih emocionalnih uspona i padova tijekom života. Oni koji imaju mladež na tom mjestu polako će napredovati u karijeri, no upornost će na kraju biti nagrađena. Izvjesni su i neočekivani darovi ili naslijeđe. Madež na prednjem dijelu vrata je sretan znak te predskazuje bogat brak ili uspješnu karijeru. Otkriva umjetničku dušu nježnog glasa. Madež na stražnjoj strani vrata otkriva ljutitu i agresivnu osobu. 

Značenje biljega 

Bivši predsjednik SSSR-a Mikhail Gorbačov imao je biljeg u obliku arhipelaga. Mladeži i obilježja te vrste iznimno su rijetki te ukazuju na izvanrednost i intelekt. Osobe koje imaju takva obilježja vrlo se lako uvrijede. Prema kineskom vjerovanju, onaj tko posjeduje „otok“ na glavi izvor je energije te na putu ka cilju može srušiti planine. No treba paziti da ne zakorači van granica normale, jer u suprotnom  može biti neshvaćen od okoline.

Slavna Marilyn Monroe je imala atraktivan, seksi madež blizu usana. Žene koje imaju madež na takvom mjestu nerijetko su nestabilne i razmažene, no u pravilu i vrlo nadarene umjetnice, glumice, performerice, te imaju vojsku svojih obožavatelja. Oni čija supruga ima madež  na mjestu na kom ga je imala Marilyn ne trebaju brinuti, jer te su žene u braku vrlo vjerne. 

Proročica Vanga je imala madež na lijevoj sljepoočnici. Takvi madeži obično određuju karmu, a što su tamniji to je njegov utjecaj na onog tko ih nosi jači. Mnogi vlasnici takvih madeža  imaju proročanske sposobnosti  i vrlo istančanu intuiciju. Vanga je imala i madež gotovo u samom središtu čela, što je znak trećeg oka, te je upravo svojim predviđanjima budućnosti stekla svjetsku slavu. 

MADEŽI SU RANE IZ PROŠLOG ŽIVOTA?


Prema jednoj od suvremenijih teorija madeži su pigmentne mrlje koje nastaju na područjima tijela koja su najviše bioaktivna. Oni su „biološki filteri“ koji sudjeluju u kozmičkoj razmjeni energije, tvrdi dr. Vitaliy Pravdivtsev. Madeži se povezuju i s reinkarnacijom te se smatra da predstavljaju rane prenesene iz prošlog života. Što je madež crveniji to je rana bila teža.

Tim se fenomenom pozabavio dr. Ian Stevenson, voditelj Odjela za psihijatrijsku medicinu Sveučilišta u Virginiji. U članku objavljenom 1993. u akademskom časopisu, Stevenson je naveo zanimljiv primjer dječaka iz Indije koji je imao madeže na prsima. Dječak je tvrdio da se sjeća života čovjeka po imenu Maha Ram. Otkriveno je da je čovjek doista postojao te je poginuo od metka ispaljenog iz neposredne blizine koji ga je pogodio upravo u prsa, gdje su „razasuti“ i dječakovi madeži.

„Madeži i urođene mane odgovaraju ranama preminulih osoba. Oko 35 posto djece koja tvrde da pamte prethodne živote, na tijelu ima madeže koji su na mjestima rana osoba čijih se života sjećaju“, zaključio je dr. Stevenson.

"KUĆA OD MADEŽA"

Madeži na licu su poput cigala od kojih je izgrađena kuća. Kada se pojave u dnevnom boravku (čelo i obrazi), naprave nered u kući. Ako su u hodnicima (nos i usta) tada blokiraju prolaz. No pojave li se u grmlju (vaša kosa) ili ispod stijene (torzo) ili u dvorištu (na mjestima skrivenim od pogleda) mogu formirati čuda od krajolika – vašu  sudbinu.


1. Nekontrolirana seksualna požuda 
2. Loša sreća sa suprugovom sestrom
3. Loša sreća za roditelje 
4. Nedostatak pomoći 
5. Više brakova
6. Loša sreća za obitelj 
7. Loša sreća za muža 
8. Prepuštanje seksualnoj požudi
9. Sklonost problemima tijekom poroda 
10. Sklonost nesrećama na putovanjima
11. Sretan brak 
12. Budite gost 
13. Sreća 
14. Bogatstvo i sreća
15. Sretan brak 
16. Poštovanje i plemenitost 
17. Prepuštanje seksualnoj požudi 
18. Sklonost povredama
19. Puno sreće vašem suprugu
20. Sigurnost i stabilan život
21. Veliko bogatstvo 
22. Puno sreće vašem suprugu
23. Nesreća 
24. Blagoslov 
25. Sklonost nesrećama s vodom
26. Sreća mlađih ženskih članova obitelji 
27. Sreća djece 
28. Sreća suprugu u karijeri
29. Sklonost gubitku supruga 
30. Loša sreća za supruga
31. Sreća
32. Suze tuge 
33. Loša sreća za djecu 
34. Nesreća 
35. Loša sreća za muža 
36. Sklonost nesreći uslijed požara
37. Smanjena plodnost 
38. Prepuštanje seksualnoj požudi 
39. Sklonost tračanju
40. Moguće je da budete opljačkani
41. Dugovječnost 
42. Sklonost samoozljeđivanju
43. Sklonost ljubomori
44. Sklonost nesrećama s vodom 
45. Nisko samopoštovanje 
46. Loša sreća za muža 
47. Sklonost rađanju blizanaca
48. Nisko samopoštovanje 
49. Skloni gubitku djece
50. Skloni ste svađi 
51. Loša sreća za muža 
52. Dugovječnost 
53. Loša sreća za podređene 
54. Sklonost nesrećama s vodom 
55. Nedostatak sredstava i imovine
56. Uživanje u hrani 
57. Visoka razina inteligencije 
58. Bogatstvo
59. Sklonost nesreći s vodom 
60. Loše zdravlje
61. Oskudica novca 
62. Sigurnost i život u izobilju 
63. Poštovanje obitelji
64. Visoka inteligencija 
65. Dobar suprug

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku