Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Kad im se ne jede zdravo, slavni posežu za ovim vrstama hrane

Kad im se ne jede zdravo, slavni posežu za ovim vrstama hrane

Ako mislite da slavni jedu samo zdravo onda se varate. I oni imaju trenutke kada žude za svojim omiljenim slasticama, a neki od njih podijelili su svoje omiljene recepte

VIDEO

Iako imaju pristup bilo kojoj hrani koju žene, slavne zvijezde poput Kourtney Kardashian, Chrissy Teigen i Taylor Swift ipak tu i tamo žude za svojim omiljenim slasticama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nova vrsta čokolade 00:37

Evo koje su omiljeni slastice slavnih kada ne jedu zdravu hranu:

1. Chrissy Teigen voli krumpir sa češnjakom

Chrissy mnogi vole zbog njezinih jednostavnih i ukusnih recepata koji su dostupni svima. Na svom Instagram profilu manekenka je objavila kako obožava jesti pečeni krumpir sa češnjakom, a trik je da posudu u kojoj peče krumpir doda malo ulja i zagrije u pećnici oko 10 minuta prije nego što doda krumpir.

2. Kourtney Kardashian i popularna tjestenina s sirom ili Mac&Cheese

Njezin recept sadrži pureću slaninu, a ona preporučuje upotrebu organskog sira, tjesteninu bez glutena i bademovo mlijeko. 

3. Dwayne Johnson i margarita od lubenice

Ovo osvježavajuće piće idealno je za ljetne dane, a američki glumac Dwayne ga obožava raditi kod kuće. Ljetni koktel izuzetno je jednostavno napraviti, čak i ako nemate sposobnosti barmena. 

4. Aziz Ansari voli indijsku pileću kormu

Ovaj recept glumac Aziz je dobio od svoje majke, a idealno je jelo kada vam dosadi uobičajena priprema pilećih prsa i kada želite malo začiniti jelo. 

5. Padma Lakshmi obožava Kati tortilje s puretinom

Kati tortilje poznato je jelo koje se može pronaći na indijskom uličnom marketu, a možete ga vrlo jednostavno pripremiti u svojoj kuhinji, i to lakše nego što mislite. Umak koji se radi od datulje i metvice odlično paše uz tortilje punjene povrćem i puretinom. To je jedno od omiljenih jela američke autorice.

6. Joey Fatone uvijek rado jede tjesteninu s mesnim okruglicama

Američki pjevač ne srami se priznati da voli talijanske specijalitete, pa tako kaže, obožava tjesteninu s mesnim okruglicama. Trik je u korištenju više vrsta mesa - u ovom slučaju mljevene govedine, svinjetine, puretine i talijanske kobasice.

7. Taylor Swift poseže za čajnim kolačićima

Ovo nije njezin vlastiti recept, ali još u doba Tumblra pjevačica je obožavatelju predložila da koristi mješavinu šećernih kolačića u kutiji i doda paketić Chai čaja. Ali ono što ona više voli je peći sama čajne kolačiće.

8. Dolly Parton je ljubiteljica pite od oraha

Ne mora biti blagdan da biste uživali u ukusnoj piti od oraha. Američka pjevačica Dolly kada se poželi nečeg slatkog uvijek rado poseže za receptom pite od oraha.

9. Victoria Beckham ljubiteljica je brownieja

Da, čak i žena poznatog nogometaša Davida Beckhama ima slatki zub. Njezin recept za brownieje sadrži samo klasične sastojke, a vrlo je jednostavan za napraviti, piše Msn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'