Lifestyle

Komentari 24

Kakav biste online prvi spoj trebali imati prema horoskopu?

Kakav biste online prvi spoj trebali imati prema horoskopu?

Ovan bi trebao odigrati online video igricu, Blizanci bi trebali obaviti telefonski poziv uz šalicu kave, Lavov idealan prvi spoj u vrijeme korone su karaoke, za Škorpione se preporučuju društvene igre...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: NAJVEĆI POZITIVCI ZODIJAKA: ONI SU NASMIJANA I KADA IM JE NAJTEŽE 

Kako da 'izađete' na spoj s nekim ako ga trenutno ne možete vidjeti? Kada smo u izolaciji i moramo poštivati mjere socijalnog distanciranja onda moramo pronaći alternativne načine kako bi se povezali i 'izašli' na spoj s drugom osobom, piše Cosmopolitan.

POGLEDAJTE VIDEO:


  
Prema vašem horoskopskom znaku otkrijte kako je najbolje da provedete prvi spoj tijekom socijalnog distanciranja:

Ovan

Konkurentan si po svojoj prirodi i voliš na prvom spoju pokazati sve od sebe. Iako ne možete ići na neko igralište da pokažeš ono najbolje od sebe, još uvijek možeš pokazati pobjednički duh. Stoga s partnerom možeš odigrati jednu online video igricu.

Bik

Budite skroz romantični. Odjenite se i napravite istu večeru kao i vaš partner, upotpunite večer sa svijećama i zajednički napravite popis glazbe koju ćete zajedno slušati. Stavite laptop na stol, otvorite Skype i uživajte zajedno u večeri. 

Blizanci

Zgrabite šalicu kave i na staromodni način uputite jedan telefonski poziv svom partneru.

Rak

Još uvijek odvojeno možete gledati Netflix i 'chillati'. Iskoristite Chrome ekspanziju za Netflix Party i gledajte film zajedno, ali odvojeno, iz udobnosti vašeg doma. I ne zaboravite napraviti kokice.

Lav

Karaoke su odličan izbor za vaš prvi spoj zato jer su zabavne i nezaboravne. Skinite na mobitel neku aplikaciju za karaoke i otpjevajte par dueta s potencijalnim partnerom.

Djevica

Neka vaš prvi spoj bude jednostavan. Otiđite u šetnju, ali odvojeno. Izađite iz apartmana u isto vrijeme i pričajte jedno s drugim preko telefona.

Vaga

Vage za prvi spoj inače ispijaju koktele u novom baru. Skinite aplikaciju za virtualnu kućnu zabavu i uživajte kao da ste u klubu, ali s iznimkom, a to je da ćete ovog puta moči čuti svog partnera.

Škorpion

Igrate puno društvenih igara pa za prvi spoj odaberite neku društvenu igru koju možete igrati sa svojim partnerom.

Strijelac

Budite ležerni uz pizzu, pivo i video chat. Dodajte igru 'Nisam nikad'.

Jarac

Prvi spoj napravite odmah nakon posla. Napravite večeru i uživajte zajedno u videopozivu preko FaceTimea.

Vodenjak

Vi se volite rastezati i volite biti aktivan stoga zajedno sa svojim partnerom trebate imati sat joge.

Riba

Oslobodite umjetnika u sebi i virtualno posjetite muzej. Možete pregledati mnoštvo umjetnina diljem svijeta, zajedno i besplatno. Za prvi spoj posjetite muzej Louvre u Parizu, gradu ljubavi.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ZNAKOVI U IZOLACIJI: VAGAMA TO NAJTEŽE PADA, JARCI ČISTE KUĆU 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

 

Najčitaniji članci