Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Kako danas izgleda Kelly Brook? I dalje može zaslužiti titulu najseksi žene na svijetu

Kako danas izgleda Kelly Brook? I dalje može zaslužiti titulu najseksi žene na svijetu

Prije 15 godina prvi put je proglašena najseksi ženom svijeta, a u međuvremenu je prošla kroz nekoliko raspada veza, spontani pobačaj i višak kilograma. Ipak, Kelly danas izgleda fantastično

VIDEO

Kad je britanski model, glumica, TV voditeljica i seks-simbol Kelly Ann Parsons, poznata kao Kelly Brook, davne 2005. godine u izboru FHM-a u 25-oj godini proglašena najseksi ženom na svijetu, bilo je mnogo onih koji su sumnjali da će dugo držati tu titulu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vruće, vruće: Australski vatrogasci fotografirali se za kalendar

Pokretanje videa...

01:05

No, žena koja je bila gotovo na svakoj listi stotinu najljepših žena u izboru tog magazina još od 1998. godine, i dalje izgleda savršeno, iako je nedavno ušla u 40-te godine, pokazuju fotografije koje objavljuje na svom profilu na Facebooku i Instagramu.

Zato ne čudi da se i dalje nalazi visoko u izboru. 

U međuvremenu, Kelly je 2014. objavila i svoju autobiografiju, 'Close up', koja je dospjela na listu bestselera Sunday Timesa, a pojavila se i u nekoliko filmova:  Absolon (2003.), Fishtales (2007.), Piranha 3D (2010.), Keith Lemon: The Film (2012.) i Taking Stock (2015.). U SAD-u je poznata i po ulozi u NBC sitcomu One Big Happy (2015).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studio Time ❤️

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Zanimljivo je da je u izboru časopisa 2016. godine još jednom potvrdila titulu najseksi žene svijeta. Istraživači sa Sveučilišta u Teksasu provjerili su podatke o njenim mjerama i zaključili da je djevojka iz Kenta savršena u gotovo svakom pogledu.

Zanimljivo je da je u izboru časopisa 2016. godine još jednom pottvrdila titulu najseksi žene svijeta. Istraživači sa Sveučilišta u Teksasuprovjerili su podatke o njenim mjerama i zaključili da je djevojka iz Kenta savršena u gotovo svakom pogledu.

Podsjetimo, njena visina je 168 centimetara, a bila je poznata po mjerama 99-63-91. Njena figura se s vremenom promijenila i udebljala se nekoliko konfekcijskih brojeva. Isprva nije ni primijetila višak kilograma, kako sama kaže, već su joj na to ukazali fotografi. Na crvenom tepihu su je molili da uvuče trbuh i da tako ostane dok ne uspiju snimiti fotografiju. 

Isprva je bila u šoku, kako je ispričala za magazin Hello, ali to ju je i probudilo. Tada se bila približila broju 44 i od onda je ponovno počela raditi na svom tijelu. Danas nosi broj 40 i, i dalje izgleda fantastično! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⏱ 3-2-1 🤪😑🐶

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Istraživanja su pokazala da se žene koje imaju 'malo mesa' na strateškim mjestima u prosjeku smatraju privlačnijima i zapravo najbliže onome što nazivamo skladnim tijelom, prenosi The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'