Lifestyle

Komentari 97

Kako držite novac u novčaniku - to otkriva hoćete li biti bogati

Kako držite novac u novčaniku - to otkriva hoćete li biti bogati

Postoje određana pravila kada su novčanik i novci u pitanju kojih se treba držati, jer se na taj način privlači pozitivna energija i priziva obilje u život. Zato pripazite!

Prema nekim vjerovanjima, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašoj lisnici uredno posložene ili zgužvane i nemarno nagurane. Neuredan novčanik blokira protok pozitivne energija, a samim time unosi nered u vaše financije. Zato, želite li privući obilje u život, neka vam novčanik bude uredan, a novčanice pažljivo složene. Novac morate poštovati želite li da vam i dalje dolazi.

Postoji još nešto na što bi trebali pripaziti, a to je na nikada u novčaniku ne nosite neplaćene račune pa čak ni one koje ste platili. To, naime privlači energiju plaćanja u vaš život i stalno ćete morati davati novac za nešto. Također, u novčaniku držite samo novac i bankovne kartice, sve ostalo nosite u nečemu drugome.

Važno je da u njemu imate uvijek malo više novca od planiranog. To priziva još bolje financije u vaš život, a i znate kako se kaže "od viška glava ne boli".

I još jedan detalj. Nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voljeli i rado svoj novac držali u njemu. Svakako izbjegavajte kupovati već korištene novčanike jer nikada ne znate kakvog je vlasnika imao te kakvu energiju donosi sa sobom - dobru ili lošu, prenosi Atma.

I boja novčanika je važna

Radi se o pet feng shui boja, a koja je točno prikladna baš za vas, ovisi o tome koji ste element u kineskom horoskopu. To možete saznati OVDJE.

Najčitaniji članci