Obavijesti

Lifestyle

Komentari 456

Kako ih zavesti: Jarac mrzi emocije, Vaga voli fine manire

Kako ih zavesti: Jarac mrzi emocije, Vaga voli fine manire
1

Romantičnoj Ribi ispričajte svoje doživljaje iz prošlosti, pričajte joj o ljubavi, zaigrajte na kartu osjećaja. Bika zavedite suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namjere

VIDEO

Zavođenje je vještina kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorima dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresirani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi biti osvojen. Primijenite pravu taktiku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako ih najlakše zavesti?

Pokretanje videa...

00:37

Ovan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako se želite romantično povezati s Ovnom morate biti odvažni. Osvojit će ga samouvjerenost i izravan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu što vam je na umu. No to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoje osjećaje. Igrajte toplo – hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigirat će ga vaša nedostupnost i neukrotivost. 

Muškarac ovog znaka naprosto obožava hrabre žene. Gledajte ga ravno u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju riječ na uho, a potom se udaljite.

Ženi Ovnici postavljajte pitanja o tome što voli, isprovocirajte ju da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite ju pićem, a prije nego što se udaljite, ostavite joj svoj broj mobitela.

Bik

Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog svjetonazora kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Smatrat će da vas je upoznao tek kada preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Za njega je to od presudne važnosti. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da on učini prvi korak. 

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namjere. Dinstajte ga na laganoj vatri dok se ne zapali.

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuhati i to u njezinoj prisutnosti! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonijeru. 

Blizanci

Ne dozvolite da se dosađuje u vašem društvu. Smijeh i zabavan razgovor za svakog su Blizanca veliki afrodizijak. Ako ga znate uzbuditi i zaintrigirati riječima, obavili ste već pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, pričajte mu viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte cijelu noć, budite društveno i politički angažirani, energični i komunikativni. 

Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne, izgledom vitke žene, puno mlađe od njega. Bitno mu je kako ste odjeveni i imate li stila. Prvo će pasti na izgled.

Ženu Blizanku pali muški mozak. Metafore, usporedbe, citati iz filmova i roman koje ćete spretno prepričati i uklopiti u temu o kojoj razgovarate, učinit će ju spremnom na sve.

Rak

Prema Raku morate biti pažljivi, nježni i skrbni. Upustite se u intiman razgovor, podijelite s njim neka iskustva iz djetinjstva. Kad mu se otvorite Rak će vam početi vjerovati, a to znači da će i on polako izlaziti iz svog sigurnosnog oklopa. Njegova romantična narav još uvijek dijelom živi u viktorijanskom dobu i ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obje strane. 

Muškarac ovog znaka ima strah od odbijanja stoga je moguće da vam neće prići prvi. Morate uzeti stvar u svoje ruke i ne zaboravite mu dati do znanja koliko volite svoju majku.

Ženi Raku podilazite, u razgovoru često koristite riječi kao što su ljubav, sigurnost, osjećaj, obitelj, djeca... Malim uslugama pokažite joj da se na vas može osloniti.

Lav

Laskanje i komplimenti omogućit će vam ostvarenje čudesnih rezultata. Neće nimalo posumnjati u istinitost i iskrenost vaših komplimenata. Potrebna mu je pažnja, pohvale i skupocjeni darovi. Uživat će dok se smijete njegovim šalama. Neizmjerno likuje u pobjedi, a poraz i odbijanje snažno će ga udariti na ego. Uspijete li se probiti do njegove ranjive strane koju ne otkriva nikome, vjerojatno ste našli put do njegovog srca.

Muškarcu Lavu postavite ozbiljno pitanje – ne dosadi li ti stalno biti u centru pažnje? Lako je moguće da se tako probijete do njegove nesigurne strane i postanete mu netko poseban.

Žena Lav igra na kartu ljepote i šarma, pa i neosvojivosti. Pokažite joj da ste zainteresirani, ali ne činite korak dalje. Udijelite joj kompliment i udaljite se. I čekajte…

Djevica

Djevice su perfekcionisti koje je teško zadovoljiti na duge staze. Pustite ju neka vam ispravlja gramatičke pogreške u govoru i u porukama, hrabro prihvatite i pokoju kritiku. Slušajte ju pažljivo i zabrinuto kada vam govori o svojim problemima. Kad shvati da ju prihvaćate takvu kakva jest, sa svim njenim nedostacima, zavođenje ste priveli kraju. No dotad morate biti tu, prisutni, slati joj poruke i više brinuti o njoj nego o sebi. 

Muškaraca Djevicu osvojit će detalji, uredno manikirani nokti, vaš miris, emocionalna suzdržanost i spremnost na razgovor. On vas želi prvo upoznati, dopustite mu to…

Ženu Djevicu osvojit ćete ako joj pružite neku uslugu, a ništa ne tražite zauzvrat. Zapitajte ju i za mišljenje o problemu koji vas muči. Dajte joj do znanja koliko cijenite njezino mišljenje. 

Vaga

Koliko je zainteresirana za vas shvatit ćete po komplimentima koje će upućivati na vaš račun. Potom će vas nazvati i spomenuti vam usput kako misli na vas, mogla bi vas i pitati za savjet kako riješiti jednu dilemu koja ju muči. Pričajte joj o tome kako imate uzbudljiv društveni život, mnogo prijatelja i kako bi bilo lijepo da se češće vidite. Na prvi spoj dođite dotjerani i namirisani. Ona voli fine manire, ljubaznost, a najslabija je na šarm.

Muškarac Vaga slab je na ljepotu, no to vam neće biti dovoljno kako biste ga zadržali. Morate ga zainteresirati i intelektualno. Iznesite svoje stavove o važnim temama, upitajte ga za njegove.

Žena Vaga voli flert. Izazivajte ju, šaljite joj intrigantne SMS-ove, no nemojte ju primoravati na odluku. Njoj treba vremena za odluku. No ne odustajte ni po koju cijenu!

Škorpion

Voli uzbuđenje i izazov. Što vas dulje osvaja to će se jače zagrijati za vas. Ako mu se svidite, opsesivno će se vezati uz vas. Želite li postati njegova opsesija budite seksi! Pokažite da ste jaki, da ne može s vama manipulirati. Provocirajte ga zdravim humorom. Moguća su samo dva ishoda vašeg upoznavanja. Prvi je, da ćete postati nerazdvojni, a drugi je da će se nenajavljeno udaljiti ostavljajući u vašem životu totalni kaos.

Muškarca Škorpiona privući ćete seksepilom. Zaigrajte i na kartu ljubomore. Nevino flertujte pred njim i s drugim muškarcima. Ne dajte mu da vas osvoji na prvu.

Žena Škorpion pada na uspješne muškarce, uspjeh je za nju najveći afrodizijak. Imat ćete prolaz pokažete li joj koliko možete biti odani i predani kada vam je stalo.

themoviedb.org

Strijelac

Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strijelca, mora vam biti jasno da njegovu “svetu” slobodu ne smijete ugroziti. Njegova slaba točka je ljubav prema pustolovini. Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, osobito dok je mlad. Ne pričajte mu o vezi, već o uživanju udvoje. Pustite ga da on vodi igru, a potom ga iznenadite pokojim slobodoumnim komentarom.

Muškarac Strijelac ne podnosi fiksne i unaprijed utvrđene planove. Zato ga razoružajte rečenicom – idemo, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi! 

Žena Strijelac ne voli pasivne i dosadne muškarce. Morate ju animirati sobom, svojom osobnošću, nekom pristojnom seksi upadicom ili dugim pogledom. 

Jarac

Ako je netko oprezan i suzdržan kad je posrijedi ljubav, onda je to Jarac. On će vas dugo i strpljivo promatrati, a potom polagano osvajati, naravno pod uvjetom da s vama ne želi samo flert, već ozbiljnu vezu. U osvajanju budite prizemljeni i razumni. Grozi se ideala, iluzija, emocija i nerealnih stavova o životu. 

Muškarac Jarac je oprezan, ne upušta se u rizik i igra na sigurno. Pokažete li mu da može računati na vas, da ste ozbiljni, ambiciozni i samostalni, već ste prešli pola puta.

Žena Jarac ne pada na poklone niti komplimente. Njezino zanimanje potaknut ćete rečenicom – volio bih te bolje upoznati. Ako niste sigurni u sebe, bolje je da odmah odustanete. 

Vodenjak

Odlučite li mu prići i započeti razgovor s njim na prijateljskoj osnovi, povećat ćete šanse. Budite iskreni, jednostavni i ne pretvarajte se. Kada se Vodenjak zaljubi, izjavit će vam ljubav na javnom mjestu ili učiniti neku originalnu ludost. Voli slobodu i traži originalnu i neovisnu partnericu koja ga neće “daviti” trivijalnostima i ljubomorom.

Muškarca Vodenjaka privući ćete tako da na sva važnija politička, društvena ili ljubavna pitanja zauzmete svoj stav. Držite ga u neizvjesnosti. 

Žena Vodenjak je neformalna, stoga ju tako i zavodite. Zaboravite na pravila i ograničenja. Iznenadite ju neuobičajenim prijedlogom i ne zaboravite – vaš mozak je njezin afrodizijak.

Ribe

Riba traži požrtvovnog i romantičnog partnera, nekog s kim će se maziti i dugo u noć razgovarati. Preosjetljiva je, prevrtljiva, ali zato vi morate biti odmjereni, stabilni i praktični. Pritom ne zaboravite na romantiku! Zaigrajte na kartu osjećaja. Neprestano joj ponavljajte kako ju trebate i koliko je posebna, na to će nasjesti. 

Muškarac Riba je nesiguran i povodljiv. Zavest će ga vaša toplina, nježnost, romantičan pogled na ljubav, osjećaj da ste tu za njega. Ohrabrite ga da vam se približi. 

Žena Riba past će na umjetnike, kreativce, zaludit će ju vaša lakoća življenja, a odbiti fiksna i nepromjenjiva uvjerenja. 

Više o sličnim temama pročitajte u novom broju Astrala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 456
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru