Lifestyle

Komentari 0

Kako jednostavno i brzo oprati kadu bez puno kompliciranja

Kako jednostavno i brzo oprati kadu bez puno kompliciranja

Umjesto da sve perete odvojeno s različitim sredstvima za čišćenje, iskoristite ovaj trik s višenamjenskim sredstvom za čišćenje pomoću kojeg ćete oprati kadu i sve vezanu za nju

Za mnoge ljude čišćenje je težak zadatak koji oduzima previše vremena. Ako ste jedan od njih, svidjet će vam se ovaj trik - koji koristi samo bocu višenamjenskog sredstva za čišćenje cijele kade u jednom potezu.

POGLEDAJTE VIDEO: Četka za WC hit na društvenim mrežama

Umjesto da raznim sredstvima za čišćenje kupaonice odvojeno čisti svaki pojedini dio, korisnica TikToka Homethirtyone jednostavno napuni kadu toplom vodom, poprska malo višenamjenskog sredstva za čišćenje u vodu i ostavi sredstvo da odradi posao za nju.

Na ovaj način ne samo da opere kadu, nego u nju ubaci i sve stvari koje su vezane s kadom - poput gelova za tuširanje, pa čak i držača za sitnice koji stoje uz kadu - i sve zajedno opere s minimalno truda. 

Nakon nekog vremena, uzima spužvu koju namoči u vodu sa sredstvom za čišćenje i opere sve dijelove kade. Ispere kadu i sve obriše suhom krpom, a u videu kada je na kraju blistavo bijela, kao i pipa i fuge. 

- Kako smo uopće živjeli bez ovih super opsjednutih čistoćom TikTokera? - netko je komentirao objavu, dok je drugi komentator dodao: 'Kako dobra ideja!'

- To radim godinama - zbog toga i kupaonica miriše nevjerojatno! - napisala je druga komentatorica. 

- A s obzirom na to da se višenamjenska sredstva za čišćenje mogu kupiti po jako pristupačnim cijenama, ovo je jako privlačan i jeftin trik za čišćenje - napisala je druga.

Najčitaniji članci