Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Kako privući svaki horoskopski znak? Ovan voli direktno, Lav kada ističete seksepilnost...

Kako privući svaki horoskopski znak? Ovan voli direktno, Lav kada ističete seksepilnost...

Rakove pali ugoda. Razmislite o večeri s puno vina, mračnom kinu u kojem se možete dodirivati i puste plaže na kojima imate slobodu istraživati ​​jedno drugo

VIDEO

Neki kažu da se suprotnosti privlače, ali zahvaljujući astrološkim saznanjima, ne morate se oslanjati na takve izreke. Radije zavedite onog kog želite koristeći ključne poteze na temelju njihovog horoskopskog znaka. Pogledajte popis u nastavku i pogledajte kako možete privući potencijalnog ljubavnika, bez obzira je li on Ovan ili Djevica, jer ono što odgovara jednom znaku vjerojatno neće odgovarati drugom.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj vatreni znak ne voli gubiti vrijeme, a to vrijedi i za zavođenje. Ništa ne uzbuđuje Ovna više od izravnosti. Zato budite iskreni koliko god možete. Ovdje nema potrebe za impresivnim večerama u restoranu, bit će više impresionirani kada čuju točno ono što želite.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Bika uzbuđuju hrana, masaže i priroda. Kako biste privukli ovaj horoskopski znak, pozovite ga na osamljeno planinarenje nakon čega slijedi senzualna masaža uz dodatke poput vina i voća. Bik će biti u raju i odmah će pasti na vas.

Blizanci (21. svibnja – 30. lipnja)

Najveći afrodizijaci ovog znaka su stimulirajući spontani razgovori. S Blizancem podijelite svoje snove uz piće, zatim otiđite u karaoke bar samo kako biste se ljubili u uličici po putu kući nakon što otpjevate posljednju pjesmu. Dosada je neprijatelj Blizančevog visokog seksualnog nagona. Držite ih u neizvjesnosti i slijedit će vas bilo gdje.

Evo koji znakovi Zodijaka će se zaljubiti u studenom, a tko bi mogao prekinuti dugu vezu
Evo koji znakovi Zodijaka će se zaljubiti u studenom, a tko bi mogao prekinuti dugu vezu

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rakove pali ugoda. Razmislite o večeri s puno vina, mračnom kinu u kojem se možete dodirivati i puste plaže na kojima imate slobodu istraživati ​​jedno drugo. Ako možete stvoriti intimno iskustvo, Rakovi će vam se svaki put vraćati po još.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lavovi vole pokazivanje svoje seksepilnosti i otkrivanje iste kod svojeg partnera. Ekshibicionist po prirodi, Lav voli biti u središtu pozornosti i zato voli imati nekoga tko se ne boji istaknuti iz gomile - naravno, uz to da im ne otme svu pozornost.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kontrola i preuzimanje vodstva pokreću Djevicu svaki put. Također, one vole 'dirty talk', odnosno da se pred partnerom osjećaju toliko ugodno da mogu reći naglas što žele, a onda to i dobiti. To je san pedantne Djevice. Zato im prepustite da isplaniraju prvi spoj.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vage vole 'umne' igre. Psihološki obrati i preokreti ih pokreću - kao i potencijalni udvarači s velikim idejama. Preskočite večeru i kino u korist nečeg zanimljivog i nepredvidivog. Jednom kada pokrenete Vagin mozak, obilato će vas nagraditi!

Ovih 5 znakova do kraja godine očekuju velike životne promjene
Ovih 5 znakova do kraja godine očekuju velike životne promjene

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpion je 'najseksualniji' znak Zodijaka, kao i najnastraniji i najmračniji znak. On voli BDSM, kožu, čipku. Zavodljive poglede preko sobe. Da biste zaveli Škorpiona, zaronite u nepoznato i riskirajte. Šaljite im fotografije i poruke na raskošan način, budite dvosmisleni i dodajte nježan ugriz tijekom poljupca za maksimalan učinak.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelca uzbuđuju putovanja, tajanstvena mjesta. A vole i moć. Da biste privukli ovaj znak, morate odlučiti. Odvedite svog Strijelca u novi internacionalni restoran ili na strani film. I budite jasni što želite - koliko god to bilo rizično.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Jarci su najodaniji od svih znakova Zodijaka i ništa ih ne privlači tako jako kao postojani flert. Naglasite svaki poljubac, svaki dodir. Više ih pali suzdržanost i umjerenost nego pokazivanje svih karata. Kako biste zadržali pažnju ovog znaka, ljubite se s Jarcem u odjeći dokle god oboje više ne možete izdržati.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Uzbuđeni svime neobičnim, Vodenjaci vole isprobavati nove stvari i zavedeni su divljim, čudnim, fetišističkim. Sve što je "status quo" je 'ne' za ovaj horoskopski znak, stoga im ponudite nešto za što nikad nisu čuli i poželjet će vas uvijek iznova.

Evo kojim znakovima Zodijaka u vezi možete vjerovati, a s kime uvijek morate biti na oprezu
Evo kojim znakovima Zodijaka u vezi možete vjerovati, a s kime uvijek morate biti na oprezu

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj znak pali intenzivno, romantično povezivanje. Pokušajte čitati poeziju naglas u krevetu ili s njima podijelite tajnu tako da im je šapnete na uho. Preskočite neobavezne razgovore s Ribama i krenite ravno na dijeljenje velikih snova na prvom spoju. A da stvari ostanu senzualne, sjedite s iste strane separea za vrijeme večere, piše Horoscope.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti