Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Kakvi ste iznutra otkriva način u kojem smjeru crtate spiralu

Ljude bi mogli podijeliti u dvije grupe ako pogledamo način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju iznutra prema van, a drugi izvana prema unutra - upravo to otkriva njihovu osobnost

53 komentara

U koju grupu vi pripadate?

The Way You Draw a Spiral Has Something to Say About Your Personality

Posted by Meow Share on 23. kolovoza 2017

Iznutra prema van

Vrlo ste brižni i uvijek ste potpora ljudima kada trebaju utjehu, s nekime razgovarati, kada im je potrebno rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi uskočiti. 

Čovjek kojeg vi volite može se smatrati sretnim, jer vama su partner, obitelj i pravi prijatelji na prvom mjestu.

Posjedujte snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama je suosjećanje i ljubaznost jako važno - takvi ste sami pa očekujete to i od drugih.

Izvana prema unutra

Vi ste vrlo mudri i oduvijek ste bili zreli za svoju doba - tako je od kada vas sjećanje služi. Za vas su kvalitete koje bi svaki čovjek trebao imati - ljubaznost,  marljivost i ustrajnost.

U isto vrijeme svjesni ste da ne treba zanemariti zabavu i opuštanje s obitelji i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često slijedite svoje srce.

Vi izbjegavate svađe s drugima i možete dugo trpjeti, ali kada jednom nekoga prekrižite - tako ostaje do kraja života - prenosi portal meowgag.com.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message